"Ērkšķus" pamet šova kauslīgākā dalībniece

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 6. novembrī, eksperti un arī pašas dalībnieces lēma, ka STV Pirmā! sociālo projektu “Caur ērkšķiem uz...” jāpamet dumpinieciskajai Marijai, kura ne reizi vien izcēlusies ar agresijas uzvirmojumiem. Marija augusi bērnu namā un kopš 18 gadu vecuma sasniegšanas “mētājusies no vienas vietas uz otru”, dzīvojusi uz ielas un pat nonākusi pretrunā ar likumu.

Jaunās sievietes nepieradināmā daba lika sevi manīt arī projekta laikā - ne reizi vien viņa ļāvās skaļiem konfliktiem ar pārējām dalībniecēm un iesaistījās cīņā par savu taisnību. Tāpēc tieši Marijas attieksme un uzvedība bija par iemeslu, kāpēc kārtējo reizi visas dalībnieces balsošanā nosauca tieši viņas vārdu. Turklāt arī pat Marija balsoja par sevi, sakot, ka “Ērkšķos” jūtas nesaprasta un virs nevēloties būt šeit kopā ar pārējām dalībniecēm.

“Tu visu šo laiku biji labākā. Un biji arī sliktākā. Es tev novēlu, lai tu dzīvē izvēlies labāko, jo ar šādu mētāšanos tu nekad neizdarīsi to, ko vēlies,” Marijai vēlēja raidījuma vadītājs Jānis Bukums. Viņa teiktajam pievienojās arī Liene Stepena sakot: "Es tev novēlu, lai atrisinās viss, kas nav vēl atrisinājies un lai tu saproti to, ko vēl neesi sapratusi."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu