Attiecību gada jubilejā Kivičs un Skulme viens otram publiski atzīstas mīlestībā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/andris.kivics

Novembrī apritēja tieši gads, kopš attiecības uzsāka Latvijas, iespējams, skandalozākais pāris - mūziķis Andris Kivičs un Liene Skulme. Atzīmējot īpašo dienu, pāris viens otram veltījis sirsnīgus vārdus sociālajos tīklos.

"Šodien mēs ar Liene Skulme esam kopā veselu gadu. No rīta līdz vakaram, visu laiku. Jo mums tā ir vislabāk. Mums nevajag nevienu citu, jo ziniet ko mēs atradām viens otrā? Mēs atradām SEVI. Un neviens tur nekad neko nevarēs izdarīt.

Mēs esam atvēruši viens otrā tādu garīgo, fizisko, seksuālo un dzīves mīlēšanas potenciālu, kāds, man likās, vispār neeksistē.

Es mīlu mūsu dzīvi, mūsu kopīgo lidojumu, mūsu kritienus un mūsu spēju piecelties. Un visvairāk es mīlu mūs par to, ka mūsu attiecībās nav aprēķina, samierināšanās, krupju norīšanas, plāna B, kaut kā līdz galam nepateikta un pieciesta.

Mūsu attiecības es mīlu, jo tās vienkārši ir ĪSTAS.

Es gribu pateikt paldies visiem pazīstamajiem un arī nepazīstamajiem cilvēkiem, kuri saprot mūs, saprot to, ko mēs, arī starp rindām, vēstam sabiedrībai, kuri saprot, ko nozīmē dzīvot ĀRPUS RĀMJA, nedaudz citā vērtību sistēmā. Mums nepazīstamiem cilvēkiem, kuri mūs atbalsta ar vēstulēm, saviem dzīves stāstiem un izturības vēlējumiem.

Peldēt pret straumi nav viegli, bet tā ir tāda bauda - dzīvot tā, lai tava viesošanās pieredze šinī pasaulē ir absolūti patiesa.

Un neklausaties, ka dzīvot vajag "labi", kā mums to borē onkuļi, kuriem vajag pēc iespējas vairāk patērētājus. Dzīvot vajag interesanti. Mīlu Tevi, Lienīt! No visas sirds. Par to, ka vienkārši esi, un arī man ļauj būt tam, kas es esmu," paziņoja Kivičs.

Savas jūtas publiski paudusi arī viņa mīļotā: "Nesen kāda jauka meitene zem mūsu ar Andri Kiviču fotogrāfijas, kurā mēs dziedam, pierakstīja: "Lai katram izdotos atrast līdzās cilvēku, uz kuru skatīties tā, kā Liene skatās uz Andri." Paldies, kā pamanīji. Jā, mēs abi viens uz otru ne tikai tā skatāmies, bet skatāmies arī dzīvē vienā virzienā.

VIŅŠ. Mana pasaule - ik dienu, ik sekundi un mirkli. Tu mani esi atklājis no jauna, Sirsniņ. Kā sievieti un cilvēku. Es beidzot zinu, kas ir mīlestība, patiesas attiecības, īsta dzīve un, jā, es pati. Pateicoties Tev.

Mēs viens otrā esam atraduši sevi, un tā ir liela laime. Atrast otru tādu pašu kompanjonu, ar kuru dzīvē iet caur uguni un ūdeni, būt līdzās labos un grūtākos brīžos, tas ir nenovērtējami - to nenopirkt ne par kādu naudu. Mīlu Tevi no sirds, Sirsniņ. Cik ļoti, to nevar līdz galam izteikt vārdos, tikai sajust. Ir patiesa laime mīlēt Tevi un būt kopā ik dienas. Saprast un sajust tikai mums zināmas un saprotamas lietas. Mūsu mazie noslēpumi un lielie sapņi. 

Man ir paveicies, ka esmu Tevi satikusi. Tu esi labākā dāvana, ko dzīves laikā kā sieviete esmu saņēmusi, un sargāšu to visu mūžu. Paldies, ka man esi un tieši tāds, kāds esi. Mīlu Tevi vairāk kā vakar. Šis mūsu pirmais kopīgi pavadītais gads ir mūsu dzīves sākums."

Kā zināms, pārim ir saskaņoti tetovējumi, kuros iemūžināts datums, kad uzplauka viņu mīlestība.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu