Sabiedrībā zināmas dāmas darina miega brilles un aicina ziedot bērniem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Lai atbalstītu SOS Bērnu ciematu programmu jaunajiem vecākiem “Piedzimstot bērniņam”, Latvijas lēdiju klubs sadarbībā ar grāmatžurnālu "I'mperfekt" pulcēja sabiedrībā zināmus un aktīvus cilvēkus uz miega briļļu izgatavošanas darbnīcu. Izgatavotās brilles pēc tam tiks izliktas pārdošanā, tādejādi atbalstot projektu.

“Nolēmām iesaistīties un palīdzēt, jo projekts sekmē emocionāli labvēlīgas attiecības ģimenē un atver dienu smaidam. Aicinām līdzcilvēkus piedalīties ar savu ieguldījumu, ko neizsakāmi novērtēs jaunie vecāki un labāk spēs tikt galā ar jauno izaicinājumu, kad ģimenē ienācis bērniņš”, saka Ilze Šipkēvica, Latvijas lēdiju kluba labdarības projekta koordinatore.

“Bērniņa piedzimšana ģimenei ir liela laime. Bet dzīve mainās, un tas nav vienkārši. Mazajam vajadzīga mierīga, līdzsvarota un par sevi droša mamma. Lieliski, ka tagad jaunajiem vecākiem būs pieejams profesionāls atbalsts. Tāpēc ar prieku piedalāmies šajā projektā, un aicinām piedalīties arī citus!“ Inga Gorbunova, "I’mperfekt" izdevēja un galvenā redaktore.

“Esam ļoti pateicīgi par sirsnīgo atbalstu, ko mūsu jauno vecāku programmai "Piedzimstot bērniņam“ sniedz Latvijas lēdiju klubs, grāmatžurnāls "I’mperfekt" un visi atsaucīgie miega briļļu darbnīcas dalībnieki. Šāda veida atbalsts stiprina pārliecību par mūsu sniegtā atbalsta nozīmību un ļauj arī praktiski atbalstīt vairāk jaunās ģimenes, kurās piedzimis bērniņš”, Ilze Paleja, SOS Bērnu ciemata asociācijas direktore.

Projektu “Piedzimstot bērniņam” īsteno Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu un PEP mammu biedrību, atbalstu gadā saņem vairāk nekā 90 jaunās ģimenes. Latvijas Lēdiju klubs ir uzņēmies vēstneša lomu, un palīdz uzrunāt uzņēmumus un privātpersonas projekta mērķa ziedojuma summas sasniegšanai.

Atbalstīt projektu ir iespēja jebkuram, apmeklējot Labdarības miega briļļu darbnīcas 16. un 23. novembrī viesistabas "I’mperfekt” telpās, Ģertrūdes ielā 23. Ieejas maksa būs ziedojums projektam desmit eiro apmērā. Dalību iespējams rezervēt: www.imperfekt.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu