Man ir grūti sadzīvot ar to, ka Latviju pametuši tik daudz cilvēku (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz grupas "Triānas parks" mūziķi Agnese Rakovska un Kristaps Ērglis apsprieda visas albuma "11" dziesmas vienu pēc otras, atklājot par tām interesantus faktus. 

Albumā ir apkopotas 11 kompozīcijas ar vienu slepenu pārsteigumu. 11 ir īpašs skaitlis, jo šogad "Triānas parks" nosvin 11. pastāvēšanas gadu. Šis ir grupas pirmais albums latviešu mēlē. 

Kā skaidro Agnese, atšķirībā no iepriekšējiem albumiem, šajā ierakstā vairs nav dzirdama tikai attiecību tēma. "Tur ir arī teksti, kas mudina domāt par piederību šai valstij. Zeme kā vieta, kur tiešām justies kā mājās. Mani šīs tēmas ļoti interesē un uztrauc," albuma vīziju ieskicē Agnese. 

Mūzikas kritiķis Jānis Žilde izteicies, ka "šis noteikti ir grupas labākais albums, un vieš pamatotas cerības, ka mūsu acu priekšā sākusi formēties spēcīga, oriģināla un patstāvīgi domājoša māksliniece." Skat. recenziju. 

"Triānas parks" ir Agnese Rakovska (vokāls), Edgars Viļums (bungas, perkusijas), Kristaps Ērglis (basģitāra, akustiskā ģitāra), Artūrs Strautiņš (ģitāra).

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Gints Bāliņš, Viktors Devjatovs, un Krista Garanča. 

Foto: #SIF_MAF2019
Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu