Grupa "Laime pilnīga" prezentē savu jauno EP "Atoms"

Foto
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Laime Pilnīga" prezentē savu jauno albumu "Atoms"
Grupa "Laime Pilnīga" prezentē savu jauno albumu "Atoms" Foto: Gints Bāliņš/TVNET

20. novembrī grupa "Laime pilnīga" svinīgā pasākumā prezentējusi savu jauno mazalbumu "Atoms", kas no 21. novembra pieejams digitāli. Grupa piesaka arī līdz šim apvienības vislielāko solokoncertu “Atoms”, kas notiks nākamā gada 17. aprīlī koncertzālē "Palladium". Aplūko foto! 

Grupas koncerts "Palladium" būs skaņas uzvedums, izmantojot kvadrofoniskas skaņas elementus, kopā ar īpašajiem viesiem “Laime Pilnīga” uzstāsies ar jau zināmām kompozīcijām un arī ar jauniem skaņdarbiem. Pirmās simts biļetes uz koncertu par samazinātu cenu - 10 eiro vietnē www.aula.lv.

Albums, kurā iekļautas piecas jaunas dziesmas, ierakstīts un apstrādāts Wolk Recording Studios kopā ar skaņu inženieri Aleksandru Volku.

“Albuma vēstījums ir par to, ka šajā pasaulē viss ir saistīts, mēs visi esam savienoti, un katra mūsu darbība un izvēle ietekmē pilnīgi visu, kas mums apkārt," skaidro solists Ervīns Ramiņš. "Tā ir nepārtraukta savstarpējā mijiedarbība, starp mums grupā, tāpat ar mūsu muzikālajiem viesiem, un jebkuru personu un priekšmetu uz zemes. Mēs esam viens - daudzi atomi, vienots veselums. Viens. Katru reizi, kad muzicējam, mums tas sanāk savādāk līdz pat mūsu smalkākajai daļiņai, jo katru reizi ir citas vibrācijas, frekvences un sajūtas, līdz ar to rezultātam vienmēr ir mainīgs ietvars. Šajā albumā nolēmām ar to paspēlēties vēl vairāk un nolēmām sadarboties vēl ar citiem mūziķiem.”

Albuma prezentācijas tiešraide.

Noklausies albumu.

Foto: Grupa "Laime pilnīga" prezentē savu jauno albumu "Atoms"




Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde, Gints Bāliņš. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu