Skandālos iepītā influencere Armaņeva: "Tie, kas man tic, turpina man ticēt!" (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdien, 25. novembrī, pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks jaunākā realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” sērija, kurā Žanna Dubska būs devusies uz tikšanos ar savu labu paziņu - Latvijas Blogeru un Influenceru asociācijas izveidotāju un vadītāju, skaistuma blogeri Maiju Armaņevu. Tikšanās laikā Maija Armaņeva atklās, kā sadzīvo ar pēdējā laika skandāliem, kuros iepīts arī viņas vārds. 

Armaņevas vārds publiski izskanējis saistībā ar dažādiem skandāliem – viņai tiek pārmesta gan sekotāju pirkšana sociālajos tīklos, gan sava influencēšanas biznesa mākslīga “uzpūšana”. Tāpat Maija publiski saķērusies ar populāro zīmolu “Madara”, kuru influencere apsūdzējusi savas idejas zādzībā.

Līdzās ikdienišķām sarunām par abu dāmu darbību sociālajos tīklos, saruna ievirzīsies arī nesenā konflikta ar zīmolu “Madara” apspriešanā. Maija atklāti sacīs, ka uz publiskajā telpā sacelto ažiotāžu raudzījusies no malas un “vienkārši palaidusi.”

“Es netaisos aizstāvēt to, ko esmu jau pateikusi. Man tikai vajag vienu reizi pateikt. Es neatkārtoju neko desmit reizes,” sacīs Armaņeva.

Tāpat influencere atzīst, ka no šīs situācijas guvusi lielu dzīves rūdījumu, jo ir pārliecināta – viņai nekas nevienam nav jāpierāda. "Tie, kas man tic – turpina man ticēt!"- saka Maija. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu