Uz lielajiem ekrāniem augsti novērtēta detektīvfilma ar Danielu Kreigu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Uz nažiem”
“Uz nažiem” Foto: publicitātes

No 29. novembra Latvijas kinoteātros skatāma labākajās detektīvu filmu tradīcijās veidota kriminālā komēdija “Uz nažiem” (“Knives Out”), kuras aktieru sastāvs noteikti neatstās vienaldzīgu nevienu filmas skatītāju.

Agatas Kristi stilā veidotās aizraujošās detektīvfilmas režisors un scenārija autors ir Riens Džonsons (Rian Johnson), kuru pazīstam pēc filmām “Zvaigžņu kari: Pēdējie džedi” un “Ķieģelis”, kā arī pēc trim seriāla “Pārkāpt robežu” (“Breaking bad”) sērijām, kuras starp citu, atzītas par labākajām šajā seriālā.

Režisora asprātīgo, smalkā humora un neparedzamu sižeta pagriezienu piepildīto stāstu iedzīvinājis spilgts aktieru ansamblis, kur starp daudziem citiem jāpiemin Daniels Kreigs (Daniel Craig), Kriss Evanss (Chris Evans), Ana de Armasa (Ana de Armas), Lī Kērtisa (Lee Curtis) un vēl daudzi citi.

“Uz nažiem”
“Uz nažiem” Foto: publicitātes

Stāsts norisinās detektīvromānu autora un kuplās ģimenes patriarha Harlana Trombija greznajā mājā, kur uzreiz pēc savas astoņdesmit piektās jubilejas viņš tiek nogalināts. Slepkavības izmeklēšanu uzsāk harizmātiskais  detektīvs Beunā Blanks, kuram acumirklī kļūst skaidrs – slepkavību ir pastrādājis kāds no Trombija plašās ģimenes lockļiem.

Detektīvfilma “Uz nažiem” saņēmusi atzinīgus vārdus no pasaules vadošajiem filmu kritiķiem, tostarp augsto 97% novērtējumu populārajā kino apskatu vietnē “Rotten Tomatoes”.

Filmas “Uz nažiem” reklāmas rullītis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu