"X Faktora" uzvarētājs Arturs Gruzdiņš izdod dziesmu "Sony" paspārnē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

"X Faktora" pirmās sezonas uzvarētājs Arturs Gruzdiņš izdevis singlu "Laimīgs" no gaidāma debijas albuma “Aplī”, kura iznākšana plānota nākamā gada pirmajā pusē.

Kā paskaidro Arturs Gruzdiņš: “Izpratne par to, kas ir laime, mums katram, protams, ir atšķirīga. Man arī par to bija sava vīzija, līdz manā dzīvē ienāca dēliņš - Ernests. Tas mainīja manu uztveri par to, kas tad ir patiesa laime. Dziesmas vēstījums rotē ap ikdienu kopā ar bērniņu. Ne vienmēr ir tik viegli, kā bijām iztēlojušies, bet katrs smaids, ko saņemam, ir tā vērts, savukārt brīdis, kad neesam kopā, liek mums ilgoties pēc tiem.”

Arturs uzsver, ka tā nav bērnu dziesma, bet gan dziesma par bērniem: “Es ceru, ka tas būs kā kopējs vēstījums no vecākiem viņu atvasēm un otrādi. Mēs esam viens otram, un nekas nevar būt skaistāk par to. Un tiem, kuri vēl nav satikušies, es novēlu lai tas notiktu drīz.”

Arturs ieguva iespēju parakstīt līgumu ar pasaulē zināmo mūzikas ierakstu kompāniju “Sony Music Entertainment”, kuras paspārnē iznāk jaunais ieraksts. Albumu producējis Latvijā atzītais mūziķis un producents Reinis Sējāns. Abu mūziķu sadarbība veiksmīgi turpinājās pēc šova "X Faktors" beigām, kas savukārt ļāvusi ierakstīt kvalitatīvus skaņdarbus latviešu valodā. Jāatzīmē, ka papildu balsis dziesmā “Laimīgs” ir iedziedājusi grupa “Radio Trio”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu