Ko pēc LNT likvidēšanas iesāks laika ziņu vīrs Māris Grigalis? (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto / TV3

Gada nogalē tapa zināms, ka "All Media Baltics" no decembra Baltijā strādās ar TV3 zīmolu, savukārt kanāls LNT vairs neturpina darbu esošajā formā. Likvidēts LNT Ziņu dienests, kurā strādāja arī laika ziņu diktors Māris Grigalis. 

Izdevumam "Vakara Ziņas" Grigalis atklāj, ka vēl līdz galam nav sapratis, ko darīs tālāk: "Man pagaidām nav nekādas skaidrības. Nevaru pateikt, kas būs tālāk ar televīzijas darbu. Man nav atbildes uz šo jautājumu."

Tiesa, bet darba televīzijā Grigalis dzirdams arī radiostacijā Star FM, kā arī pēdējos 10 gadus viņš aktīvi darbojas dažādās citās sfērās. 

Tāpat Grigalim ir maģistra grāds uzņēmējdarbībā. "Es ļoti veiksmīgi darbojos," neslēpj viņš.

Atgādinām, ka 1. decembrī ēterā iznāca pēdējais LNT ziņu dienesta veidotais ziņu raidījums.

Par TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu dienesta vadītāja vietas pienākumu izpildītāju uz laiku iecelta TV3 ziņu vadītāja Kristīne Anže, kura amata pienākumus pildīs līdz brīdim, kad tiks pabeigta atlase uz jaunā ziņu dienesta vadītāja amatu.

Turpmāk jauno TV3 ziņu producentu komandu veidos LNT ziņu producents Valdis Francis un TV3 ziņu producents Alvils Vīksna. Savukārt rīta ziņu raidījuma "900 sekundes" producentu komandā būs Diāna Vīlipa-Folka un Ilze Aginta. Savukārt informatīvo raidījumu producenti paliks nemainīgi. Raidījumu "Bez Tabu" veidos Diāna Logina, bet "Degpunktā" - Agris Blumfelds.

Plānots, ka no nākamā gada televīzijas produktu portfelī bērniem būs pieejams jauns kanāls "TV3 Mini", savukārt sieviešu auditorijai būs pieejams kanāls "TV3 Life". Jaunie kanāli mediju grupas televīzijas produktu portfelī aizstās kanālus LNT un "Kanāls2".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu