Noskaties Patrišas jauno video, kas filmēts Rundāles pilī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriša
Patriša Foto: @patrishamusic

6. decembrī dziedātāja Patriša (Patrisha) izdevusi video dziesmai "Patrisha bija šeit", kas tapusi kopā ar pašmāju reperiem Su$hi Takeøut un rolandu če. Dziesma iekļauta arī pagājušonedēļ iznākušajā dziedātājas albumā ar tādu pašu nosaukumu.

Dziesmas "Patrisha bija šeit" mūzikas un vārdu autori ir Artūrs Šingirejs, Rolands Čivčs, Kristaps Strūbergs un Kim Wennerström. Dziesmas video režisore ir Sin Popena, bet operators un montāžas režisors Ivars Burtnieks. Video filmēts Rundāles pilī un "Fon Films" studijā.

Ar krāšņo Rundāles pili dziedātājas ģimenei saistīts pavisam īpašs stāsts – tajā pēckara gados skolas gaitas uzsākusi Patrišas vecmāmiņa, bet vecmāmiņas vecāki pilī strādājuši. Dziedātāja ar ģimeni katru gadu pili apciemo, bet nu tajā tapis arī viņas video.

Video: "Patrisha bija šeit" (ar Su$hi Takeøut & rolands če) video.

Albums “Patrisha bija šeit” pieejams digitālajās platformās. Minialbumā iekļautās dziesmas tapušas sadarbībā mūziķiem un producentiem no Latvijas, Zviedrijas, Lielbritānijas un Somijas. Tās ierakstītas studijās Rīgā, Berlīnē un Helsinkos.

“Šī albuma iznākšana man ir ļoti liels notikums un jūtos pateicīga visiem, kas ar mani bijuši kopā tā tapšanas laikā. Šogad uzsāktā sadarbība ar Universal Music man devusi nenovērtējamu atspēriena iespēju, kas ļāvusi pārvarēt savas bailes, radīt jaunu mūziku un to parādīt arī citiem,” stāsta Patriša, īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča.

Patriša uzsāka savu sadarbību ar Universal Music šī gada sākumā, izdodot singlus “Es varu būt tā”, “Visu un vēl vairāk” un “Lai tev sāp”.

Noklausies albumu.

Svinot albuma iznākšanu, jauno mākslinieci varēs satikt “StarFM'20 koncertsērija Frekvence” 30. aprīlī Rīgā, Hanzas peronā.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu