Noskaties! Rīgas Modes "Mēs braucām visu nakti"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas Modes
Rīgas Modes Foto: publicitātes

Grupa "Rīgas Modes" laiž klajā video singlam "Mēs braucām visu nakti" un aicina uz gada noslēguma balli 20. decembrī klubā "One one" (Šarlotes iela 18a).

Jaunais video tapis sadarbībā ar pašmāju skeitborda kustību “RajonTV” – klips uzņemts Rīgā un tās apkaimē.

Savukārt dziesmas ierakstā piedalījies saksofonists Mikus Solovejs, kurš iepriekš darbojies apvienībā “Kuba”, kā arī citos mūziķu sastāvos.

Video: "Mēs braucām visu nakti".

Grupa "Rīgas Modes" šogad pēc ilgāka laika atgriezusies pie klausītājiem ar jaunu mūziku un patlaban strādā pie sava otrā pilnmetrāžas albuma, kuru lielā mērā iedvesmojis tā saucamais sophisti-pop mūzikas novirziens. "Mēs braucām visu nakti" seko pirmajam topošā ieraksta priekšvēstnesim, dziesmai "Savvaļas zirgi" un ir pieejama mūzikas straumēšanas platformās.

Jauno muzikālo materiālu būs iespējams dzirdēt jau 20. decembrī, kad grupa sniegs solo koncertu klubā “One one”, kas ir bijusi īpaša vieta grupas līdzšinējā darbībā. Viens no balles īpašajiem viesiem būs Radio SWH raidījuma “Mazā sestdiena” vadītājs Little Freddy, kurš sniegs savu deju vakara dīdžejsetu.

Biļetes uz koncertu ir iegādājamas "Biļešu servisā". Šobrīd tās pieejamas par 10 eiro, bet, tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu