Man ir daudz putnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz dziedātāja Katō (īstajā vārdā Anna Zankovska) apsprieda visas debijas EP "Ko mani putni ēd" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus.

Mazalbumā iekļautas piecas oriģināldziesmas un grupas “Raadio” savulaik izdotās dziesmas “Automāts” kaverversija.

“Albuma stāsta pamatā ir divu cilvēku attiecību jeb iemīlēšanās sākums - “rozā briļļu” periods. Pirms viss vēl nostabilizējies, vēl nav īsti atklājušās patiesās jūtas, ir tikai nojausma par to, ko otrs cilvēks domā. Tajā laikā viss krāsojas tikai ļoti gaišās vai pavisam tumšās krāsās. Veselais saprāts nespēj līdz galam pieslēgties. Lai nu kā, man šķiet maģiski, ka pasaulē ir iekārtots tā, ka cilvēki viens otram spēj radīt neprātīgu emociju virpuļus. Tikai paskatoties vienam uz otru, šķiet, ka sākam lidot desmit centimetru virs zemes,” albuma vadmotīvu ieskicē Katō.

Mazalbuma atklāšana notika 19. novembra vakarā, slēgta pasākuma ietvaros, veikala/darbnīcas “Grandfather hoodies” telpās, klātesot dziedātājas draugiem un atbalstītājiem.


Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Gints Bāliņš, Viktors Devjatovs un Krista Garanča.

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu