Trīs gadžeti, kurus Ziemassvētkos gribēs saņemt ikviens (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Līdz Ziemassvētkiem palikušas mazāk par divām nedēļām, kas nozīmē, ka ir pēdējais brīdis iegādāties kādu vērtīgu dāvanu saviem tuvākajiem. Lai nelauzītu galvu, esam apkopojuši tos gadžetus, par kuriem priecāsies ikviens, jo īpaši jaunā paaudze. 

Bezvadu austiņas

Mūzikas mīļotājiem un tiem jauniešiem, kuri vēlas “atslēgties” no ārpasaules skaņām, austiņas būs lieliska dāvana.

Mūsdienās katrs var novērot, ka tieši bezvadu austiņas kļūst arvien populārākas. Tieši tāpēc daudzi uzņēmumi sacenšas, darinot arvien kvalitatīvākas un ērtākas ierīces, lai mūzikas patērētājs varētu vēl ērtāk un bezrūpīgāk baudīt savu izvēlēto audiomateriālu.

Vienas no šā brīža stilīgākajām austiņām ir Huawei FreeBuds 3. Tās ir smalka dizaina bezvadu austiņas, kas nāk komplektā ar unikālu, apaļu futrāli. FreeBuds 3 nodrošina lietotājiem ērtāku valkāšanas pieredzi un satvērienam patīkamu, komfortablu virsmu, un tās ir divās krāsās - melnā un baltā.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Tās ir pirmās bezvadu austiņas, kas darbojas, izmantojot Huawei pašu radīto jaudīgo Kirin A1 čipu, tādējādi nodrošinot stabilu un ātru savienojamību, iespaidīgu skaņas kvalitāti un viedu, trokšņus bloķējošu pieredzi.

Tavs jaunietis noteikti būs noguris pēc garas mācību dienas vai aktīva treniņa.

Tieši tāpēc trokšņus bloķējošās austiņas ļaus atslābināties un pilnībā izbaudīt mūziku, neraizējoties par troksni sabiedriskajā transportā vai citur.

Savukārt iespaidīgā skaņas kvalitāte ļaus izbaudīt mūziku un saklausīt, iespējams, līdz šīm nedzirdētas notis savā mīļākajā skaņdarbā.

Tiem jauniešiem, kuriem mācību procesā nepieciešams klusums, ļoti noderīga būs baltā trokšņa jeb "white noise" funkcija, kur īpaši piemeklētas skaņu frekvences palīdzēs koncentrēties darāmajiem darbiem. 

FreeBuds 3 nodrošina četru stundu ilgu mūzikas klausīšanos no vienas uzlādes un 20 stundas mūzikas atskaņošanu, uzlādējot austiņas lādēšanas futrālī.

Viedtālrunis

Jauns telefons – tā noteikti būs dāvana, ko novērtēs ikviens jaunietis.

Telefons vairs nav tikai saziņas līdzeklis, bet arī izklaides veids un nozīmīgs stila elements. Līdzīgi kā apģērbs - arī gadžeti par cilvēku pasaka daudz, vēl pirms viņš ir paspējis ko izpaust.

Jaunieši novērtē viedtālruņa dizainu, lielu displeju, labu kameru, kā arī ilgu akumulatora darbības laiku. To visu piedāvā Huawei Nova 5T.

Ierīces korpuss ir unikāls ar to, ka tas viscaur ir pārklāts ar "Nova" uzrakstiem un, laistoties gaismā, tie īpaši izceļas. No jebkura leņķa, jebkurā apgaismojumā telefons iegūst pavisam jaunu izskatu, kas piesaista ikviena interesenta skatienu. Jauniešiem ir svarīgs viedtālruņa dizains, un ar Nova 5T nebūs nošauts greizi.

Foto: publicitātes

Uzņēmums seko līdzi trendiem un piedāvā tā dēvēto bezmalu displeju, ļaujot, piemēram, spēlēt spēles vai skatīties video pilnskata ekrānā, padarot šo procesu vēl baudāmāku, ņemot vērā to, ka jaunā paaudze arvien vairāk visas izklaides vēlas savā telefonā. 

Viedtālrunim ir veselas četras kameras, ļaujot tavam jaunietim izpausties radoši un iemūžināt svarīgākos dzīves notikumus. Jauniešiem saziņā ar draugiem īpaši pievilcīga šķitīs AR objektīva funkcija, kas piedāvā pārveidot tevi par 3D emocijikonu. Uzņem video, iejūtoties kāda dzīvnieciņa ādā, un sūti to draugiem! 

Ņemot vērā to, ka Nova 5T ir augsta veiktspēja un energoefektivitāte, tavs jaunietis varēs spēlēt spēlītes visas dienas laikā, klausīties mūziku, sazināties ar draugiem, un baterijas pietiks arī tam, lai atbildētu uz mammas zvanu.

Viedpulkstenis

Viedpulkstenis būs piemērota dāvana tiem jauniešiem, kuri ir aktīva dzīvesstila piekritēji, tomēr var kalpot arī kā izcils palīgs, lai pievērstos sportam.

Viedpulkstenis ir brīnišķīga inovācija, kas palīdz uzturēt veselīgāku dzīvesveidu.  Steidzīgajā ikdienas skrējienā šāds pulkstenis sekos līdzi jaunieša aktivitātēm – tas, piemēram, mēra stresa līmeni un iesaka veikt elpošanas vingrinājumus, aizrāda, kad esi pārāk ilgi nekustīgi sēdējis, seko līdzi tavam miega ciklam, mēra pulsu, skaita soļus un dažādās sportiskajās aktivitātēs sadedzinātās kalorijas.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Papildus visām šīm lieliskajām iespējām jauniešiem noderīga funkcija būs zvanu pieņemšana ar telefonu, ko nodrošina Huawei GT2.

Tiem, kuri regulāri savu telefonu pazaudē vai kuriem allaž ir aizņemtas rokas, - ar pulksteni ir iespējams pieņemt zvanus un atbildēt, jo tam ir iebūvēts skaļrunis un mikrofons.

Mūsdienu viedierīces tiešām ir attīstītas tā, lai apmierinātu teju ikkatru cilvēka vajadzību, ko tas gaida no ierīces, tomēr pats galvenais – tās var palīdzēt mums dzīvot veselīgāk, zaļāk un pilnvērtīgāk.

Visām iepriekšminētajām precēm ir ļoti pievilcīga cena. Huawei Nova 5T - 449 eiro, pulkstenim - 249 eiro, savukārt austiņām -  179 eiro.

Publikācija tapusi sadarbībā ar Huawei.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu