Ko Ziemassvētkos nepriecājas saņemt Baiba Sipeniece-Gavare? (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: LETA

Star FM raidījuma "Zoopasta" vadītāja, humoriste Baiba Sipeniece-Gavare uzskata, ka Ziemassvētku dāvanām jābūt roku darinātām. 

"Īstenībā jau kādu laiku visiem mēģinu nodot ziņu, ka priecātos par jebkuru pašdarinātu dāvanu. (..) Tādēļ, vai tas būtu ievārījums, piparkūka vai silta vilnas zeķe, - vienalga kas, bet galvenais, lai tas būtu darināts ar rokām un no sirds. Tieši tādas dāvanas vajag dāvināt Ziemassvētkos," izdevumam "Vakara Ziņas" savu viedokli pauž humoriste.

"Jo to, kas man nepieciešams no veikala, neviens nevar nopirkt labāk par mani. Tāpēc, ka es zinu, ko man vajag, cik lielu vai cik mazu un kādas firmas," skaidro Sipeniece-Gavare.

Kā zināms, Baiba ir dzirdama ne tikai radio viļņos, bet arī redzama režisora Māra Martinsona filmā "Jaungada taksometrs 2".

Režisors Martinsons atklāj, ka viesojoties ar pirmo filmu "Jaungada taksometrs" pie skatītājiem dažādās Latvijas vietās, saņēma jautājumus, vai stāsts turpināsies. "Ņemot vērā, ka teju 55 000 skatītāju bija noskatījušies filmu, tas mani iedrošināja turpināt stāstu par iemīļotajiem varoņiem, kurus pēc gada vieno vēlēšanās priecīgi sagaidīt Jauno gadu ar saviem tuvākajiem cilvēkiem un cerība, ka nākamais gads būs vēl laimīgāks," sacīja režisors.

Filmā piedalās arī Lauris Reiniks, Anete Krasovska, Viesturs Krauze, Nauris Brikmanis, Andris Bulis, Zane Dombrovska, Ieva Florence-Vīksne, Māra Sleja, Anna Lieckalniņa un "Kozmens".

Foto: "Jaungada taksometrs 2" aktieri līksmo īpašā ballītē

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu