Vai tu runā ar domu vai tāpat vien?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz grupas "Ezeri" mūziķi Miķelis Putniņš un Krišjānis Bremšs apsprieda visas albuma "Sāls" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus. 

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Albums "Sāls" tapis divu gadu garumā, ierakstus veicot dažādās studijās, mēģinājumu telpās un arī lauku mājās. Tā skanējums ir eklektisks gan no kompozīcijas, gan aranžējumu viedokļa - albumā izmantoti dažādi popmūzikai raksturīgi instrumenti, kā arī stīgu trio, saksofoni, elektronika, samplēšana, un tam visam cauri vijas cilvēka balss.

Albumā iekļautas desmit kompozīcijas - puse latviski, puse angliski. "Ezeri" ieturējuši iepriekš uzņemto kursu, kausējot dažādus muzikālos žanrus, meklēdami proporcijas starp harmonisko un nepieradināto.

Albuma ierakstā piedalījušies arī mūziķi Evija Vēbere un Jānis Šipkēvics (Shipsea), kā arī virkne citu instrumentālistu (saksofonists Kristaps Lubovs, vijolniece Laura Muskare, altiste Marta Rācene, čellists Kristers Šīmanis un mākslinieks, modulāro sintezatoru entuziasts Kārlis Vītols).

Grupa "Ezeri" ir Miķelis Putniņš (vokāls, ģitāra), Kristians Priekulis (basģitāra) un Krišjānis Bremšs (bungas).

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Gints Bāliņš, Viktors Devjatovs, un Krista Garanča. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu