Ekskluzīva intervija ar šova “X Faktors” uzvarētāju Elīnu Gluzunovu (2)

Elza Jēkabsone
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

​Kad nākamajā dienā pēc lielās uzvaras pusdienlaikā sazināmies ar šova “X Faktors” trešās sezonas uzvarētāju Elīnu Gluzunovu, viņa vēl ir gultā un nav attapusies pēc svētdienas, 15. decembra vakarā notikušā.

“Nedēļu pēc nedēļas es cerēju, ka tikšu tālāk, un tad, kad pienāca pusfināls un uzzināju, ka esmu tikusi finālā, jau tas priekš manis bija ļoti liels notikums, jo mans fokuss nebija tikai uzvara.

Bet, kad šī uzvara atnāca, man pirmais jautājums mentoram Reinim Sējānam bija – ko man tagad darīt?

Es biju šokā un pat nesapratu, vai tā ir laime, vai tas ir apjukums vai kas... es vēl šobrīd nesaprotu to, kā ir izmainījusies mana dzīve. Es saprotu tikai to, ka esmu kļuvusi par 10 000 bagātāka un man ir jāsāk darbs pie albuma!” stāsta dziedātāja.

“Es šobrīd nedrīkstu apstāties, un man ir jāizmanto laiks līdz bērniņa dzimšanai, lai mēs jau būtu kaut ko paveikuši un cilvēki par mani tik ātri neaizmirstu! To joprojām ir grūti aptvert, man vajadzēs vismaz pāris dienas, lai tas notiktu...” atklāja Elīna, piebilstot, ka viņas atvase varētu nākt pasaulē 13. vai 14. februāri. “Bez ģimenes atbalsta nekādi.”

Runājot par sava pirmā albuma ierakstīšanu, viņa informēja, ka dziesmas tajā varētu būt gan latviešu, gan angļu valodā. Uz jautājumu, kā tiks tērēta naudas balva, Gluzunova atbild, ka, pirmkārt, ļoti noderētu personalizēti ausu monitori: “Es šova laikā sapratu to, tieši cik liela nozīme ir labai apskaņošanai un tam, ko dzirdi savā ausī, esot uz skatuves.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JŪS ESAT LABĀKIE!! ❤️ Man trūkst vārdu, nespēju aprakstīt savas sajūtas! Acīmredzami, bet neticami! ? PALDIES no visas sirds! ?? Es Jūs visus noteikti priecēšu vēl ilgi, ilgi! Viss tikai sāksies un šis mans sākums esat JŪS! Es uz pāris dienām nozudīšu, jo vēlos nedaudz atvilkt elpu, atbildēt uz Jūsu vēstulēm un aptvert visu notiekošo! Tas ir woooooow! Paldies X Faktors komandai - visiem, visiem! JO īpaši @reinissejans @instrugram @maijasejane @guntarsgulbins @ilze_udre @ligadzelmane @bernatovica un vēl čupiņai, kurus nevaru atzīmēt! ❤️❤️❤️ ES JŪS MĪLU! ❤️

A post shared by Elina Gluzunova (@elina.gluzunova) on

Kā jau ziņots, “X Faktora” finālā svētdien, 15. decembra vakarā par uzvaru cīnījās Elīna Gluzunova, Diāna Paško un Klāvs Ozols.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu