TVNET gada albums. 6. Viņa

Jānis Žilde
CopyDraugiem X Whatsapp
"Mildas īstais vārds ir Zelma"
"Mildas īstais vārds ir Zelma" Foto: publicitātes

Atskatāmies uz pašmāju populārās mūzikas labākajiem pilnmetrāžas ierakstiem. Kā jau katru gadu, arī šogad izdoti vairāk nekā simts dažādu žanru ierakstu. Atsevišķi no tiem jau izcelti "Austras" balvas desmitniekā, savs viedoklis noteikti būs arī "Zelta mikrofona" žūrijai, taču TVNET pašmāju gada albumu tops izskatās šādi. 6. vieta - reperes un dziedātājas Viņas ieraksts "Mildas īstais vārds ir Zelma". Rītdien - 5. vieta.

Viņa (īstajā vārdā – Zelma Jēgere) jau ilgāku laiku gatavoja savu lielo solo iznācienu. Pagājušogad viņai tas daļēji izdevās ar dziesmu "Tēja ar karalieni" ("Youtube" dziesmai 1,6 miljoni skatījumu) un šogad beidzot pie klausītājiem nonācis Viņas pilnmetrāžas albums. 

Tas nav īsti ierindas reps, nav arī tradicionāla popmūzika - tas ir pārdomāts urbānas elektroniskās mūzikas albums ar skaidru un saprotamu vēstījumu. 

Albums sastāv no astoņiem skaņdarbiem, kas tapuši sadarbojoties ar vairākiem mūziķiem - Andi Ansonu un Rūdolfu Budzi no grupas Bandmaster, Kašuku un Aleksi Luriņu no grupas PRAGAII, bītmeikeru Oriole, Matthias Herberg no Vācijas un reperi rolandu če. Albumā iekļauti arī trīs skiti, kuros dzirdami Anda Ansona dēli Hugo un Toms, fragments no intervijas ar Frediju Merkūriju un balss ieraksts no privātas ballītes.

Interviju ar reperi lasi šeit.

Foto: Repere Viņa uzstājas "Austras" balvas ceremonijā

Noklausies albumu.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu