"No sajūsmas līdz bezdibenim" - Kristīne Virsnīte atklāti par attiecībām ar vīru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV personība Kristīne Virsnīte nule nosvinējusi 13. kāzu gadadienu un ar savu unikālo attiecību stāstu dalījusies sociālajos tīklos. 

"Pirms 13 gadiem Ziemassvētku dienā es kļuvu par Virsnīti! Tā bija dzestra diena ar mirdzoši skaidrām debesīm, mēs teicām un tās pašas dienas vakarā iekāpām lidmašīnā, lai dotos mūsu pirmajā kopīgajā ceļojumā," savu kāzu stāstu atminas Virsnīte.

Viņa turpina: "Mēs bijām pazīstami vien pāris mēnešus. Avantūras un azarts būt nezināmajā, iespējams, ir tā līme, kas savilka kopā. Tā mēs esam ceļojuši kopš pirmās Virsnīšu ģimenes dienas, esam bijuši teju visos kontinentos, un tik un tā ir sajūta, ka redzēts ļoti maz."

"Par attiecībām? Ko par tām, jo bijis līdzīgi kā ar Āfriku - no sajūsmas līdz bezdibenim," vietnē "Instagram" padalījusies Virsnīte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Kā zināms, Kristīne ir precējusies ar populārā "Instagram" konta @myfoodbloger veidotāju Kasparu Virsnīti. Pārim ir divas kopīgas atvases - meita Amēlija un dēls Kristaps. 

Ģimene ir devušies aizrautīgā divu mēnešu piedzīvojumā Rīga – Dakāra – Rīga. Turklāt viņu dēkām un ikdienai varēs sekot līdzi arī realitātes šovā “Virsnīši Āfrikā”, kas jau pavisam drīz pēc viņu atgriešanās būs skatāms lietotnē “Shortcut” un piedzīvojumu kanālā 360TV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu