Rūta Dvinska atklāj, pie kādām atziņām nonākusi pēc pirmās sezonas kā “Māmiņu kluba” vadītājai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/rutadvinska/

​TV personība Rūta Dvinska šogad nomainīja līdzšinējo šova “Māmiņu klubs” vadītāju Kristīni Virsnīti. Pēc aizvadītās sezonas viņa sociālajos tīklos dalījās ar savām pārdomām.

Rūta atzina, ka visa viņas pirmā sezona “aizlidoja virsskaņas ātrumā”. “Šī gada izskaņa, ļoti iespējams, vairāk kā citas prasa pēc kopsavilkuma. [..]13 epizodes, tik pat fantastisku viesu, no kuru sacītā manā pūrā ir nenovērtējama atziņu vācelīte.

Patiesas, atklātas, sirsnīgas sarunas ar pievienoto vērtību ir tas, kas raksturo šo pusgadu.

Katram viesim noslēdzošo jautājumu vienmēr uzdevu - “kas ir tās vērtības, kuras gribat savos bērnos ieaudzināt?” Teju visi kā viens, vienu no pamatvērtībām min LAIPNĪBU, kas man liek domāt, ka, mūsu bērniem pieaugot, sabiedrība būs daudz veselāka un patīkamāka, un pasaule daudz labāka vieta, kur būt! Sirsnīgs paldies katram manam viesim un vēl lielāks paldies komandai par sirdssiltu uzņemšanu! Un tieši ar šo komandu, ar kuru ir sajūta - “būs riktīgi jaudīgi”, gatavojamies jaunam gadam un jaunai sezonai,” viņa pavēstīja.

Kā jau ziņots, Dvinska pirms šova jaunā sezonas fanus ar sevi iepazīstināja šādi:

“Skaidrs, ka priekšstats par cilvēkiem kaut kā rodas. Kādreiz pareizs, citreiz pavisam greizs. Tā pat arī priekšstatu var mainīt šķietami sīkumi, kas liek mums sajusties piederīgi vienam otram. Nezinu kāds ir jūsu priekšstats par mani, bet varbūt es to varu kā “pagrozīt”. Iepazīsimies?! Te būs daži fun facts par mani, kas, iespējams, mūs uzmetīs uz viena viļņa, vai gluži pretēji, liks Tev nodomāt, ka ar šo nu gan man nav pa ceļam!

  • Man ļoti nepatīk kaķi!
  • Es sistematizēju pat netīros traukus pie izlietnes pirms mazgāšanas!
  • Dievinu zeķubikšu sezonu! Man tajās ir ērti!
  • Es bērnudārzā no piena zupas plēvīti apēdu ne tikai savai porcijai, bet arī blakus sēdošajam (un darītu tā arī tagad)
  • Man nepatīk gulēt diendusas!
  • Es nolaizu pirkstu pirms katras lapas pāršķiršanas, vienalga vajag to vai nē!
  • Šokolādes vietā vienmēr, VIENMĒR izvēlēšos basturmu vai jebkuru citu pēc iespējas sāļāku gaļu!” 

Kā zināms, Rūta ir divu meitu - Grietas un Doras mamma. Viņa ir precējusies ar TV personību Kasparu Dvinski.

Pāris mija gredzenus 2016. gada vasarā. Viņu pirmā atvase Grieta nāca pasaulē 2017. gada augustā, bet otrā - šā gada maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu