Linda Mūrniece dalās pārdomās par aizvadīto gadu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

"Hotel Roma" vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece gada izskaņā ar saviem bērniem devusies ceļojumā uz Ungāriju, no kurienes dalījusies pārdomās par aizvadīto 2019. gadu.

Sociālajos tīklos viņa publiskojusi foto, kurā redzama pie Budapeštas Sv. Stefana bazilikas. Pie kadra viņa vēsta: "Šis gads steidzas projām. Atpakaļ nenāks. Par laimi vai par bēdām. Katram citādi.

Zinu, ka neko nevajag nožēlot, bet daudz ko būtu šogad vēlējusies citādāk. Saprotamāk, cienījamāk, godīgāk no dažiem sastaptajiem cilvēkiem. Esmu gana liela un gudra, tomēr daudz ko no cilvēku darītā nesapratu.

Tomēr - jā - nenožēloju. Katra diena pašas izvēlēta. To cilvēku vērtība, kuri bijuši blakus, gadiem nemainās. Mīlestība, atbalsts, rūpes un pleca sajūta nogludinājusi visas sīkās nebūšanas. Galvenais, ka apkārt visi veseli. Pārējo visu sakārtojam paši vai sakārto laiks."

Nobeigumā Mūrniece novēl: "Lai izdodas atvadīties no šī gada bez nožēlas! un nākamo veidot tādu, kā paši vēlamies tikai ļoti stipri jāvēlas." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda (@linda_murniece) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda (@linda_murniece) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda (@linda_murniece) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu