Maija Rozīte dalās intīmās atklāsmēs par aizvadīto gadu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Radio personība Maija Rozīte-Krištopane piedalās mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" svinīgajā balvu pasniegšanas ceremonijā Dailes teātrī.
Radio personība Maija Rozīte-Krištopane piedalās mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" svinīgajā balvu pasniegšanas ceremonijā Dailes teātrī. Foto: Paula Čurkste/LETA

Radio balss Maija Rozīte-Krištopane mirkli pirms gadumijas dalījusies savās sajūtās par 2019. gadā piedzīvoto. 

Lai gan Rozīte atklāj, ka nav no tiem cilvēkiem, kuri jaunajā gadā "apņemas sākt jaunu dzīvi vai kļūt par citu, vēl neredzētu sevis versiju", viņa dalījusies atklāsmēs par aizvadīto gadu un to, ko gaida 2020. gadā.

"Jāsaka, ka šogad jo īpaši mirkli pirms gadumijas pa galvu kuļas visvisādu pārdomu (jo 2019. man personīgi bijis pārbaudījumu pilns) un arī kaut kāda grūti definējama, bet noteikti patīkama satraukuma kokteilis... Citiem vārdiem - sasodīti patīkami satraukta par nākamo gadu," vietnē "Instagram" vēsta šarmantā sieviete. 

Maijas sekotāji komentāros novēlējuši viņai piepildīt visas vēlēšanās, kā arī atzinīgi novērtējuši gaišmates izskatu publicētajā fotogrāfijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu