Paula Freimane seksīgā kadrā atklāj, kā sagatavot ķermeni ziemas peldei (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/paolafreeman

Fitnesa trenere Paula Freimane pērnā gada nogalē pievērsusies jaunai nodarbei - ziemas peldei. 

Freimane sociālajos tīklos dalījusies ar foto, kurā redzama vien bikini un siltās zeķēs, informējot savus sekotājus, kā sagatavoties šim adrenalīna pilnajam procesam. 

"Sāku 2020. gadu ar visu laiku aukstāko peldi. Šis mani tik ļoti izaicina... un katru reizi! Ja ar treniņiem sporta zālē pieradini sevi un kļūst vieglāk, ūdens liek aizrauties elpai katru reizi. Tās sajūtas pēc peldes ir neaprakstāmas - visu ķermeni it kā kāds būtu nopēris ar nātres slotu un smaids līdz ausīm par to, ka tu vienkārši to spēj!" - savās sajūtās dalās simpātiskā gaišmate.

Saviem sekotājiem viņa iesaka piecas svarīgas lietas: "Pirms un pēc ziemas peldes tev vienmēr ir jābūt silti (nedrīkst iet uz ezeru jau nosalis). Ja tu sildies turpat pie ūdens (pietupieni, skrējiens, utt.) aizelsies ar paaugstinātu pulsu nemeties aukstajā ūdenī. Sagaidīt, kad pulss nedaudz normalizēsies un tad mierīgi dodies peldēt.

Tomēr vislabāk ziemas peldēšanu ir uzsākt pēc vasaras, turpinot peldēt katru nedēļu. Tas ir, nepārtraukt ar rudeni un auksto laiku peldēt ūdens krātuvēs.

Ja tomēr esi attapies ziemas vidū, kad ļoti gribi sākt rūdīties - sāc ar kontrastdušu! Pēc peldes silta tēja un, protams, vienmēr galvā cepure."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting my 2020 with coldest swim ever ?‍♀️? Šis mani tik ļoti izaicina.. un katru reizi! Ja ar treniņiem sporta zālē pieradini sevi un kļūst vieglāk, ūdens liek aizrauties elpai katru reizi. Tās sajūtas pēc peldes ir neaprakstāmas ? visu ķermeni it kā kāds būtu nopēris ar nātres slotu un smaids līdz ausīm par to ka tu vienkārši to spēj! Galvenie ieteikumi no manis: - Pirms un pēc ziemas peldes tev vienmēr ir jābut silti (nedrīkst iet uz ezeru jau nosalis). - ja tu sildies tur pat pie ūdens (pietupieni, skrējiens utt.) aizelsies ar paaugstinātu pūlsu nemeties aukstajā ūdenī. Sagaidīt kad pulss nedaudz normalizēsies un tad mierīgi dodies peldēt. -Tomēr vislabāk ziemas peldēšanu ir uzsākt pēc vasaras turpinot peldēt katru nedēļu. tas ir - nepārtraukt ar rudeni un auksto laiku peldēt ūdens krātuvēs. - ja tomēr esi attapies ziemas vidū kad ļoti gribi sākt rūdīties.. sāc ar kontrast dušu! - pēc peldes silta tēja un protams vienmēr galvā cepure? #swim #fitness #cold #gopro

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Kā zināms, peldi aukstā ūdenī iecienījuši vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, piemēram, Madara Kiviča, Intars Busulis, Ieva Brante, un citi. 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu