Apprecējusies pašnāvību izdarījušā "Linkin Park" solista atraitne

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Česters un Talinda Beningtoni
Česters un Talinda Beningtoni Foto: Reuters/ScanPix

Grupas "Linkin Park" solista Čestera Beningtona atraitne Talinda Beningtone 4. janvārī mijusi gredzenus ar ugunsdzēsēju Maiklu Frīdmenu.

Talinda iepriekš publiski neko nestāstīja par savām kāzām, līdz ASV populārs tabloīds paziņoja, ka sieviete apprecējusies tajā pašā datumā, kad mija gredzenus ar Česteru. Sašutusi par nepatiesas informācijas izplatīšanu, mūziķa bijusī sieva skaidroja situāciju sociālajos tīklos. 

Kā izrādās, viņu kāzas notikušas 4. janvārī, nevis 1. janvārī, kā vēstīts iepriekš (šajā datumā viņa apprecējās ar Beningtonu). Ceremonijā, kas notika Havaju salās, piedalījās trīs Talindas un Čestera kopīgie bērni, kā arī jaunlaulāto ģimenes locekļi un draugi. Abi saderinājās pagājušā gada aprīlī.

"Ar prieku un mīlestību es gribu paskaidrot. 4. janvārī es apprecējos ar brīnišķīgu cilvēku un lielisku draugu. Kāzu gadadiena ar manu mīlestību Česteru, 1. janvāris, nebija tā diena. 1. janvāris vienmēr būs diena, kurā es apprecēju Česteru. Es nekad šo dienu neaizmālētu ne ar ko citu," rakstīja sieviete, kauninot mediju par nepatiesas informācijas izplatīšanu. 

Jau vēstīts, ka 2017. gada gada 20. jūlijā "Linkin Park" solists tika atrasts pakāries savā mājā Palosverdesā, netālu no Losandželosas. Viņam bija 41 gads.

Talinda ar Česteru laulībā nodzīvoja 12 gadus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Talinda Bennington (@talinda320) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Talinda Bennington (@talinda320) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu