Kristīne Virsnīte dalās jaunos pārdzīvojumos no Āfrikas (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV personība Kristīne Virsnīte ar ģimeni jau otro mēnesi apceļo Āfriku. Nu viņa dalījusies pārdomās par lietām, kuras mēdzam nenovērtēt.  

Pēc ceļā pavadītajiem 15 tūkstošiem kilometru Virsnīte vietnē "Instagram" dalījusies ar kadru no Marokas, kurā atklāj savas sajūtas. 

"Uzvilkt pēdējo tīro kleitu, ielikt drēbes veļasmašīnā, uzkāpt kalnā pēc svaigām austiņām un cepumiem, saelpoties pavasari, lai gan Marokā ir ziema, un nebraukt, nenobraukt nevienu pašu kilometru. Un tikt siltā dušā, ak dieniņās, silts ūdens un tīri mati beidzot pēc sešām dienām un gulēt no rīta ilgāk, šī ir riktīga svētdiena! (..) Kā man šis piedzīvojums ir iemācījis, ka mazas lietas rada lielu prieku, tik ļoti, jo biju kaut kā iegājusi sajūtā, ka jānotiek kaut kam grandiozam, lai es patiesi priecātos, jo sīkumi, taču ir tikai sīkumi. O, nē, tīra kleita un silts ūdens var būt iemesls svinībām!" - vēsta Virsnīte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uzvilkt pēdējo tīro kleitu, ielikt drēbes veļasmašīnā, uzkāpt kalnā pēc svaigām austiņām un cepumiem, saelpoties pavasari, lai gan Marokā ir ziema un nebraukt, nenobraukt nevienu pašu kilometru. Un tikt siltā dušā, ak dieniņās, silts ūdens un tīri mati beidzot pēc sešām dienām un gulēt no rīta ilgāk, šī ir riktīga svētdiena! Taču gulēt ne jau šā tā, gulēt gultā, paldies @go4adventure Kā man šis piedzīvojums ir iemācījis, ka mazas lietas rada lielu prieku, tik ļoti, jo biju kaut kā iegājusi sajūtā, ka jānotiek kaut kam grandiozam, lai es patiesi priecātos, jo sīkumi, taču ir tikai sīkumi. O, nē, tīra kleita un silts ūdens var būt iemesls svinībām! Brauciet uz Maroku, tā ir tik garšīgi silta, nedaudz jumtiņu noraujoša un dažāda, te gaiss burtiski strāvo prieku un piedzīvojumus! . . #virsnīšiāfrikā #fazergarša #geishamirklis #virsnīšiceļo #tamraght #morocco #africa #camperlife #vanlife #roadtripafrica #skecherslatvija #skechers #travelistolive

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Kā jau ziņots, iemīļotā TV personība Kristīne Virsnīte kopā ar vīru, populāro ēdienu blogeri Kasparu Virsnīti un abu bērniem Amēliju un Kasparu ir devušies aizraujošā divu mēnešu piedzīvojumā Rīga – Dakāra – Rīga.

Viņu dēkām un ikdienai varēs sekot līdzi arī “Helio Media” veidotajā realitātes šovā “Virsnīši Āfrikā”, kas jau pavisam drīz pēc viņu atgriešanās būs skatāms lietotnē “Shortcut” un piedzīvojumu kanālā 360TV!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu