Maestro komentē Pugačovas apsveikumu viņa jubilejā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Maestro Raimonds Pauls 12. janvārī atzīmēja 84. dzimšanas dienu. Sveikt Paulu svētkos steidza arī Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova. Nu Pauls komentējis Pugačovas ģimenes jauko apsveikumu. 

Savā "Instagram" profilā Paula dzimšanas dienā Pugačova ievietoja jauku video, kurā viņas meitiņa Ļiza dzied Raimonda Paula dziesmu "Миллион aлых pоз", ko izpildījusi arī pati Pugačova. 

Paulam estrādes dīvas sveiciens ļoti paticis. 

"Ļoti simpātiska maza meitenīte. Bērns ir bērns, smuki dziedāja! Piezvanīju Allai un sacīju, ka iekļaušu Ļizu nākamajā savas jubilejas koncertā. Šī uzmanība tiešām bija ļoti simpātisks žests no Pugačovas," izdevumam "Privātā Dzīve" skaidroja maestro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

Atgādinām, ka par godu Paula dzimšanas dienai Dzintaru koncertzālē 12. janvārī maestro kopā ar dziedātāju Daumantu Kalniņu un Latvijas Radio bigbendu pirmatskaņoja savu jaunāko programmu "Dienvidu akvareļi".

Jaunās programmas centrā ir Paula mūzika, kas tapusi 20.gadsimta sešdesmitajos gados. Tas ir laiks, kad viņa mūziku caurstrāvo komponistam tuvais džezs. Par tituldarbu izvēlēta svīta "Dienvidu akvareļi", kas 1965.gadā tika ieskaņota Paula trio sastāvā, piedaloties saksofonistam Aleksandram Piščikovam.

Programmā iekļautas arī Paula atlasītas mūziklu tēmas un dziesmas ar Alfrēda Krūkļa vārdiem. Visi skaņdarbi šajā programmā ietērpti jaunos aranžējumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu