Jaunā "Supernovas" vadītāja divdomīga foto dēļ kritusi cilvēku nežēlastībā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne

Pašmāju populāra jūtubere, konkursa "Supernova" jaunā vadītāja Beāte Bērziņa (Beta Beidz) sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfiju, kas izraisīja asas diskusijas. 

Vlogere dalījusies ar kadru, kurā, turot rokās bērnu, smēķē.  Pie fotogrāfijas Beta angļu valodā raksta "lielā Berta ir liela filmu zvaigzne".

Šāds paraksts liek domāt, ka publiskotais kadrs ir ekrānuzņēmums no kādas filmas vai seriāla, kurā piedalās Beta. Tomēr daudzi cilvēki, kuri komentējuši kadru, šķiet, nav izlasījuši aprakstu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

big Berta big movie star ???

A post shared by you betcha (@betabeidz) on

Fotogrāfija sociālajos tīklos sacēlusi īstu vētru - ļaudis pauduši sašutumu, ka smēķēt bērna klātbūtnē esot nepieņemami, skarbi kritizējot Betas rīcību un lepošanos ar to "Instagram".

"Nožēlojami likt ko tādu, lai tikai dabūtu "patīk" un komentārus", "Tad, kad tev ir bērni, - nedrīkst smēķēt...", "Gada mamma!", "Šī ir tava sliktākā bilde!", "Nedomāju, ka laba ideja bildei ar bērnu!" - ir tikai daži no komentāriem, kas lasāmi pie foto. 

Kāds komentētājs ieteica Betai pie foto pievienot paskaidrojumu, lai nemulsinātu sabiedrību, taču vlogere to negrasās darīt: "Lai jau ņemas, man tīri jautri." Pēc tam Beta komentāros gan pastāstīja, ka kadrs ir no topošās Lindas Oltes filmas "Māsas"

Atgādinām, ka ceturtdien, 23. janvārī, tika paziņots, ka konkursā “Supernova 2020” viena no vadītājām būs Beta Beidz. 

Foto: instagram/betabeidz
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu