Akvelīna Līvmane ir pret sociālajiem tīkliem un uzpumpētām lūpām (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET/Gints Bāliņš

​Nopelniem bagātā pašmāju aktrise Akvelīna Līvmane februārī būs redzama STV Pirmā! jaunajā pašmāju seriālā “Terapeite bez grāda”.

Sarunā projekta prezentēšanas dienā mums izdevās piesēst ar aktrisi un parunāt, kā viņa jūtas mūsdienu pasaulē un kā viņai no malas izskatās jaunākās paaudzes.

“Cilvēki laiž visu grīstē, un es nepiedalos tajā. Man kā mazajam princim ir sava planēta – labi cilvēki, labas grāmatas, labas filmas. [..] Man liekas, ka pēdējo 20 gadu laikā ir sācies vājprāts. Sociālajos tīklos to vien dara, kā liek sevi visādi blogeri, vlogeri, mogeri.

Ja sociālo tīklu nebūtu, beigtu ķēmoties un dzīvotu normālu dzīvi.

Cilvēki nezina, kur sevi likt. Un galvenais, ka jauni cilvēki citiem māca, kā dzīvot! Es neesmu sociālajos tīklos un labāk pa to laiku izlasu kādu grāmatu, vienkārši padomāju, parunājos ar cilvēkiem.

Lai tās skaistās meitenes ar uzpumpētajām lūpām un sabakstīto botoksu nodzīvo līdz manam vecumam! Ko viņas darīs, kad viņām būs 40, 50? Viņas sen būs monstri tā kā savulaik Ludmila Gurčenko.

Skaistā, brīnišķīgā Ludmila... par ko viņa pārvērtās? Kā viņa sevi izķēmoja ar operācijām! Kāda jēga? Ja padsmit gados izskatās kā 30, tas jau nav dabīgi, turklāt, manuprāt, novecina. Man nekas nav griezts vai špricēts, bet, ja gribētu, iespēju netrūktu,” tā Līvmane, kura seriālā iejutīsies galvenās varones mammas lomā.

Foto: Režisors Intars Rešetins medijiem prezentē seriālu "Terapeite bez grāda"

Video: Seriāla reklāmas rullītis

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu