Populārs videospēļu varonis atdzīvojas komēdijā "Soniks: Filma"

Foto
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džims Kerijs filmas "Sonic The Hedgehog" ("Soniks: Filma") pirmizrādē
Džims Kerijs filmas "Sonic The Hedgehog" ("Soniks: Filma") pirmizrādē Foto: Billy Bennight/AdMedia/SIPA / Billy Bennight/AdMedia/SIPA

Nedēļas nogalē Losandželosā pirmizrādi piedzīvojusi jaunā filma "Sonic The Hedgehog" ("Soniks: Filma"), kas balstīta uz kompānijas "Sega" izdotās tāda paša nosaukuma videospēļu franšīzes.

Kinokompānija Paramount Pictures lentes režisors ir Džefs Foulers, scenārija autori Patriks Keisijs, Džošs Millers un Orens Uzjels. Scenārijs veidots pēc Vana Robišauksa un Evana Sasera stāsta motīviem. Galvenās lomas filmā atveido Bens Švarcs (Sonic the Hedgehog balss) un slavenais komiķis Džims Kerijs (Sonika ienaidnieks Doktors Robotniks), kā arī Džeimss Mārsdens u.c.

Filmā parādīts, kā nelielas pilsētiņas šerifs palīdz Sonikam izvairīties no valsts amatpersonām, kas vēlas viņu notvert.

Foto: Videospēļu varonis atdzīvojas komēdijā "Soniks: Filma".

"Soniks: Filma" pirmizrāde tika plānota 2019. gada novembrī, bet pēc fanu negatīvajām atsauksmēm pēc pirmā filmas reklāmas rullīša filmas pirmizrāde tika pārnesta uz 2020. gadu, lai paspētu pārveidot Sonika tēlu.

Filma Latvijā uz lielā ekrāna iznāks 20. februārī.

Filmas reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu