Ilze Ķuzule-Skrastiņa par vīru: "Mūsu attiecībās vienmēr ir bijusi greizsirdība"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule-Skrastiņa
Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule-Skrastiņa Foto: LETA

Dailes teātra aktieru pāris Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule-Skrastiņa ir precējušies vairāk nekā desmit gadus, taču sievietes joprojām alkst aktiera uzmanības. Izdevumam "Ieva" Ilze atklāj, kā ar to sadzīvo.

Kā atklāj aktrise, neraugoties uz attiecību stiprumu, nereti atrodas kāda sieviete, kura vēlas piesaistīt sev uzmanību. "Tas, ka Artūram pievērš uzmanību, man, protams, ir kompliments. Bet es arī redzu tos vīnus, kas tiek atstāti lejā pie dežurantes, un mēģinājumus vēlā vakara stundā uzaicināt viņu uz tikšanos. Taču tām sievietēm, kurām gribas Artūram izrādīt īpašu uzmanību, es iesaku šo plinti mest krūmos.

Gluži vienkārši tāpēc, ka manam vīram pie sāniem esmu es.

Apzinos savu vērtību, un ar to pietiek. Varbūt tie ir skaļi vārdi, bet es jūtos pietiekami droša savās attiecībās," norāda Ilze.

Aktrise gan neslēpj, ka gan viņa, gan Artūrs ir greizsirdīgi. "Mūsu attiecībās ir un vienmēr ir bijusi greizsirdība. Tā piemīt gan vienam, gan otram. Mums visādi ir bijis. Piemēram, reiz, kad bērni jau gulēja, vēlā vakara stundā virtuves sienā gandrīz tika izsists caurums. Un es neteikšu, kurš no mums to izdarīja," izdevumam atklāj aktrise.

Kā zināms, Artūrs un Ilze mija gredzenus 2008. gadā, dienu pirms Ziemassvētkiem. Pāris ir vecāki dvīņiem - Maratam un Emīlijai.

Jau drīzumā Ilze būs vērojama režisora Intara Rešetina seriālā "Terapeite bez grāda". 

Situāciju komēdijā galvenajā lomā ir aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa. Lauris Subatnieks atveidos viņas vīru, savukārt Akvelīna Līvmane – māti, bet pacienta un vēlāk arī asistenta lomā iejuties Jurģis Spulenieks. Seriālā filmēsies arī Dita Lūriņa, Rēzija Kalniņa, Agnese Zeltiņa, Mārtiņš Meiers kā arī citi aktieri un sabiedrībā zināmas personības.

Stāsta galvenā varone Sabīne Roziņa (Ilze Ķuzule-Skrastiņa), zaudējusi darbu finanšu jomā, nolemj sākt jaunu un, viņasprāt, inovatīvu nodarbošanos – trīs minūšu terapijas seansus interneta tiešsaistē. Viņas vīram Andrim par pārsteigumu Sabīnes ideja gūst atsaucību un viņa konsultē visdažādākos pacientus – uzņēmējus, apdrošinātājus, aktrises un pat pornozvaigznes. Protams, uz viņu rēķina speciāliste risina arī pati savas problēmas ar vīru un māti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu