Dženere izmantojusi to pašu helikopteru, ko Braients

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP, REUTERS/SCANPIX

Kardašjanu klana jaunākā māsiņa Kailija Dženere atklājusi, ka nereti izmantoja helikopteru, kura avārijā gāja bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients.

Dženere vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos izteikusi līdzjūtību Braienta, viņa 13 gadus vecās meitas Džiannas un vēl septiņu mirušo cilvēku tuviniekiem, kā arī atklājusi kādu pārsteidzošu faktu.

"Dusiet mierā! Lūdzos par šīm ģimenēm. Joprojām nespēju noticēt. Šis bija helikopters, ar kuru mēdzu lidot kopā ar pilotu Aru. Viņš bija tik jauks vīrs. Turiet cieši savus mīļos," vēsta Dženere.

Atgādinām, ka "Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos avarēja kalnos netālu no Kalabasas pilsētas. Negadījums notika svētdien, 26. janvārī.

Zināms, ka bez Braienta un viņa 13 gadus vecās meitas Džiannas helikopterā atradās Orindžkostas koledžas 56 gadus vecais beisbola treneris Džons Altobelli, viņa sieva Kerija un viena no viņu divām meitām Alisa, kura spēlēja basketbolu vienā komandā ar Džiannu.

Helikopterā atradās vēl viena Džiannas komandas biedrene Peitona Čestere un viņas māte Sāra Čestere.

Astotā pasažiere bija Kristīna Mauzere - Hārboras Dienas skolas basketbola trenere Ņūportbīčā, kur mācījās Braienta meita.

Bojā gāja arī pilots Ara Zobajans.

Foto: traģiskā helikoptera avārija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu