Linda Abu Meri atklāj, kāpēc vēlējās apprecēties ar arābu (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

LTV "Rīta Panorāmas" vadītāja Linda Abu Meri intervijā žurnālam "Una" atklāj, ka jau pirms 15 gadiem izteikusi vēlmi apprecēties ar arābu izcelsmes vīrieti. 

"Pirms kāda laika sarakstījāmies ar Ingu Gorbunovu, žurnāla "Ieva" bijušo redaktori, un viņa man atgādināja, ka jau tolaik, kad strādāju „Ievā” — 2005. un 2006. gadā —, es esot teikusi, ka ļoti gribētu apprecēties ar arābu vīrieti. Es neko tādu neatceros! (Smejas.) Es neticu ezoteriskām lietām, bet reizēm ir tā, ka tu palaid vārdu izplatījumā un tas atnāk pie tevis atpakaļ... Tiesa, krietns laiciņš bija jāpagaida," intervijā izsakās Abu Meri.

Uz jautājumu, kāpēc tieši arābu vīrieti, Linda skaidro, ka, mācoties universitātē kopā ar arābu studentiem bija ievērojusi, ka "viņi forši izturas pret sievietēm".

"Šobrīd es to pieredzu pati — uzmanību, milzīgas rūpes, godīgumu, atbildību," par attiecībām ar vīru izsakās Linda.

Tāpat viņa atzinīgi novērtē to, ka Hosamam ir labas attiecības ar bērnu māti, kā arī to, ka "viņam ir stingrs mugurkauls un pārliecība".  

Kā zināms, Linda un Hosams iepazinās 2013. gadā, taču abi "saskatījās" vien 2017. gada nogalē intervijas laikā "Rīta Panorāmā".

Linda un Hosams apprecējās pērn augustā. Hosamam šīs ir trešās laulības, bet Lindai - pirmās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turpinām svinēt jauno gadu ??

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu