Kašers pauž savu viedokli par homofobiju Latvijā (45)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kašers un Jānis
Kašers un Jānis Foto: Artūrs Martinovs

Multimākslinieks Kašers (īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis) vietnē "Instagram" atbildējis uz fanu jautājumiem, tai skaitā, vai viņš Latvijas sabiedrībā izjūt homofobiju.

Kā vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos atklāj Kašers, viņš personīgi nav saskāries ar negatīvu attieksmi. "Pret sevi neizjūtu! Varbūt tas tādēļ, ka neko, kas negatīvs, neielaižu savā sirdī," atklāj Kašers.

Viņš turpina: "Komentāri, replikas uz ielām man neizraisa nekādas sajūtas! Esmu pašpietiekams un pārliecināts par sevi, tāpēc kaut kādas piezīmes un nosodījumus atspēkoju diezgan ātri!"

Tomēr viņš nenoliedz - negatīva attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem Latvijā pastāv. "Taču tā ir diezgan milzīga problēma.

Ikdienā cenšos ar to cīnīties, lai palīdzētu un iedrošinātu arī citus.

Atceries – tu neesi viens! Es esmu ar tevi! Tu esi lielisks brīnums, un tavai dzīvei ir īpašs mērķis, misija un uzdevums! Nebēdz no sevis. Dzīve ir pārāk īsa, lai mēs to izniekotu šaubās un uzdotos par to, kas mēs neesam."

Atgādinām, ka Kašers par savu netradicionālo orientāciju paziņoja 2018. gada 9. jūnijā, kad Rīgā notika Baltijas praids. 

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu