Mārča Auziņa mīļotā: "Dzīvojam kopā, bet nesmacējam viens otru"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārcis Auziņš un Liene Grava
Mārcis Auziņš un Liene Grava Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Par laikmetīgās dejas princesi dēvētā Liene Grava jau trīs gadus ir attiecībās ar ģitāristu Mārci Auziņu. Žurnālam "Santa" viņa atklāj, kā divas spēcīgas personības spēj sadzīvot. 

Liene atklāj, ka abi iepazinušies pirms pieciem gadiem, tomēr attiecībās ir trīs gadus.

Kā skaidro Liene, gan viņa, gan Mārcis ir "vientuļie vilki", tāpēc abiem labi saskan. "Mums ar Mārci ir ļoti līdzīga vērtību sistēma.

Esmu attiecību cilvēks, bet svarīgi, ka mani liek arī mierā.

Dzīvojam kopā, bet nesmacējam viens otru, jo katrs esam darbos. Saprotam viens otru, respektējam viens otra radošās enerģijas slodzi, dodam otram telpu. Man šķiet, ka viens pēc otra pat ilgojamies," žurnālam "Santa" atklāj deju horeogrāfe. 

"Viņš atbilst visam, ko vīrietī vēlos satikt es. Tajā pašā laikā man ir sajūta, ka satikušies divi ļoti spēcīgi spēlētāji, kam jāprot saspēlēties. Tieši šobrīd notiek mācīšanās. Ticu, ka izdosies. Mēs it kā mēģinām sadraudzēties pa jaunam, atklāt otru no jauna," pārdomās par attiecībām dalās Liene.

Pats Mārcis par savām attiecībām runā izvairīgi, taču pērn apstiprināja, ka ir attiecībās.

Šobrīd Lienes Gravas horeogrāfiju var vērot uz Dailes teātra skatuves, izrādē "Talantīgais misters Riplijs", kurā galvenajā lomā iejūtas Gints Grāvelis. 

"Bagātais Herberts Grīnlīfs (Juris Žagars) izvēlas Tomu Ripliju (Gints Grāvelis), lai atvilinātu uz mājām savu aizklīdušo dēlu Ričardu (Andris Bulis). Taču Riplijam ir citi plāni. Viņam ir hameleona daba, neskaidra pagātne un īpašs talants – spēja maldināt un manipulēt. Izšķērdīgā, brīvā pasaule, kurā viņš atrod Ričardu, ir pārāk pievilcīga un kārdinoša, lai no tās atteiktos. Brīdī, kad Riplijs iekāro Ričarda dzīvesstilu un identitāti, spēle kļūst nāvējoši bīstama. Viņu dzīves neatšķetināmi savijas kopā, un bezkaunīgi šarmantajam psihopātam vairs nav ceļa atpakaļ. Jo iespēja atkal kļūt par sevi pašu Riplijam ir pārāk biedējoša," par izrādi teikts Dailes teātra mājaslapā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu