Restorāna "36. līnija" šefpavārs un līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs, viesojoties Maijas Rozītes jaunajā sarunu raidījumā "Personība", atklāj, kurai personai viņam bijis lielākais gods gatavot.
Šefpavārs Lauris Aleksejevs atklāj nozīmīgāko personu, kurai gatavojis
"Es esmu gatavojis kaut ko tik nenozīmīgu, tanī pat laikā tik svarīgu. Es esmu cepis kruasānu Žakam Širakam [kādreizējais Francijas prezidents - red.]. Tas bija vienkārši kruasāns un svaigi spiesta greipfrūta sula. Tās bija viņa brokastis, kad viņš bija Rīgā," intervijā atklāj Aleksejevs.
"Ir bijuši aktieri, estrādes zvaigznes, rokzvaigznes, bet tas bija viszīmīgākais," piebilst viņš.
Teju stundu garajā intervijā Aleksejevs atklāti stāsta par skandālu, kurā iesaistīts viņa restorāns. Kā zināms, restorāns "36. līnija" pārtrauca darbu savā iepriekšejā atrašanās vietā 36. līnijā 1202, Jūrmalā, dabas aizstāvju pretenziju dēļ.
Divu dienu laikā restorāns "36. līnija" un kafejnīca "Apetite" pārcēlās uz jaunām telpām Dubultos, Baznīcas ielā, un plāno palikt tur pastāvīgi.