Noklausies Kārļa Kazāka jauno albumu "Apspēlēts"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārlis Kazāks
Kārlis Kazāks Foto: Kaspars Aniņš

Ar izpārdotu un krāšņu koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī atvērts Kārļa Kazāka piektais solo albums “Apspēlēts”. Jau šobrīd albums ir pieejams visās populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs un mūzikas interneta veikalos.

Albums kompaktdiskos ir pieejams tikai albuma prezentācijas koncertu apmeklētājiem. Reaģējot uz 5. februāra prezentācijas koncerta apmeklējumu, Latvijas Nacionālais teātris ir izsludinājis albuma “Apspēlēts” papildkoncertu 15. maijā. Biļetes uz koncertu jau ir pieejamas teātra kasēs un internetā

Arī katrs papildkoncerta apmeklētājs savā īpašumā iegūs albuma ierakstu kompaktdiskā.

Jaunais ieraksts ir tapis Kārlim Kazākam sadarbojoties ar taustiņinstrumentālistu un elektroniskās mūzikas speciālistu Kasparu Tobi. Pie Kārļa Kazāka mūzikas skanējuma pieradušajiem, nupat prezentētais ieraksts var sagādāt pamatīgu pārsteigumu.

“Apspēlēts – pieveikts vai papildināts.

Tas ir stāsts par mani un manām attiecībām ar laiku. Ne tikai manām - arī Kaspara stāsts ir cieši ievijies albuma mūzikā. Es ticu, ka tas ir saklausāms arī dziesmu skanējumā,”

tā par savu jaunāko veikumu stāsta nu jau piecu solo albumu autors Kārlis Kazāks.

Kārlis Kazāks savas muzikālās gaitas ir sācis jau 1994. gadā Jelgavas grupā “Dull Doll”. Vēlāk ar grupu “Oceanfall” izdevis kritiķu novērtētu albumu “Upe bez tiltiem” (izdevniecība “Upe”). 2007. gadā Kazāks izdod pirmo solo ierakstu “Uz manām plaukstām”, kam seko albumi “16 stundas”. “Gultnes” un “un Viņa”.

Paralēli mūzikas autors ir radījis divus šūpuļdziesmu albumus bērniem “Mēness ceļu rādīs miega peles vezumam” (izdevniecība “Upe”) un “Tēti dzied šūpuļdziesmas”. Pavisam nesen interneta mūzikas straumēšanas vietnēs publiskots Kārļa Kazāka dziesmas 14 latviešu valodas izloksnēs “13 i 1”. Kazāks ir radījis mūziku teātra izrādēm Latvijas Nacionālajā teātrī, “Dirty Deal Teatro un Latvijas Leļļu teātrī.

“Šogad es vēlos turpināt izbaudīt tikšanās prieku ar klausītājiem. Protams, ka man nozīmīgs notikums būs 15. maijā – albuma “Apspēlēts” papildkoncerts. Tas ir patiešām skaists notikums, redzēt kā mana mūzika saplūst ar Latvijas Nacionālā teātra simtgadīgo zāli, Kaspara Zvīguļa režiju un Kaspara Aniņa veidotajiem video. Lai gan pavasaris solās būt bagātīgs, esmu iecerējis atrast laiku arī jaunu dziesmu radīšanai un ierakstīšanai,” – savus plānus neslēpj Kārlis Kazāks.

Noklausies albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu