Aktieris Jurijs Djakonovs, neraugoties uz attiecībām, ir atrodams populārā iepazīšanās vietnē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Populārā iepazīšanās aplikācija "Tinder" aizrāvusi arī pašmāju aktieri un režisoru Juriju Djakonovu, kuram, tiesa, ir gan mīļotā sieviete, gan bērni.

Par savām "attiecībām" ar aplikāciju aktieris pastāstījis žurnālā "Privātā Dzīve", atklājot, ka "Tinder" lietošana ir hobijs. "Man ir bērni un mīļotā sieviete, tādēļ "Tinder" lietoju tonusa uzturēšanai. Ir interesanti vērot, kādām dāmām šķietu simpātisks. Visbiežāk viņas ir radošas, neparastas, izceļas vidusmēra sieviešu vidū," izdevumam savus novērojumus atklāj aktieris.

Aktierim morālu apmierinājumu sagādā brīdis, kad telefona ekrānā iemirdzas paziņojums – ar kādu dāmu ir sanācis izveidot virtuālu pāri. "Dažreiz sarakstos, tas izvēršas par vārdu spēli un vieglu flirtu.

Man ir princips – nerakstīt pirmajam.

Ja reiz dzīvojam 21. gadsimtā un feminisms kļūst aizvien populārāks, tad ignorēju pieņēmumu, kuram jāraksta pirmajam," bilst viņš.

Par šādu Jurija aizraušanos sākumā nav bijusi sajūsmā viņa mīļotā sieviete, māksliniece Aļona: "Es pārliecināju viņu pamēģināt, sakot, ka tur ir tikpat interesanti kā datorspēlē. Viņa pavilkās un pāris reižu pat ir gājusi uz randiņiem. Nebiju greizsirdīgs, jo zināju, ka viņa tikties ar radošiem cilvēkiem dodas ziņkāres vadīta. Zinu, kāda reputācija ir šai lietotnei, bet uzskatu – to var izmantot dažādiem mērķiem."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu