Klajā nāk hiphopa projekta "Mesa" jaunais albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Mesa" (Gatis Irbe)
"Mesa" (Gatis Irbe) Foto: Arturs Kondrats

Trešdien, 12. februārī pie klausītājiem nonāk hiphopa mākslinieka Gata Irbes jeb Gacho mūzikas projekta "Mesa" jaunākais studijas albums "M3SA". Albums kompaktdiskā par īpašu cenu būs pieejams 14. februārī lielkoncertā "Arēnā Rīga" un no 15. februāra būs pieejams visās "Circle K" degvielas uzpildes stacijās.

Pēc skaita trešais "Mesa" albums, jau tradicionāli, vispirms ir iegūstams digitālā formātā pret ziedojumiem projekta labdarības kampaņas mājaslapā www.mesarmesa.lv.

“Šis ir jau trešais projekta "Mesa" albums, pie kura darbs aizsākās pirms pusotra gada, 2018. gada vasaras beigās. Bijām paredzējuši, ka tas nonāks pie klausītāja daudz agrāk, bet šodien, divas reizes pārceļot iznākšanas datumu, beidzot esam priecīgi paziņot, ka albums ir gatavs sagaidīt savu klausītāju. Un visvairāk mēs esam priecīgi par to, ka mūzika var kalpot lieliem mērķiem," tā par nule kā izdoto albumu saka Gatis Irbe.

"MēsArMesa" labdarības kampaņā katram ziedotājam ir iespēja ziedot brīvi izvēlētu summu vai nu konkrētam bērnam, vai ziedot līdzekļus pirmajam rindā gaidošajam bērnam, pretī par ziedojumu saņemot jebkuru no trim "Mesa" albumiem. Šogad palīdzību gaida 25 bērniņi, kuriem nepieciešama TheraSuit rehabilitācijas nodarbības. Katram bērniņam ārstu konsīlijs ir rekomendējis atšķirīgu nodarbību skaitu, kas tiks papildināts ar citām nodarbībām (gaitas robota G-EO System nodarbības, audiologopēda nodarbības, ergoterpija u.tml.).

Albums iekļautas desmit kompozīcijas, no kurām deviņām muzikālais producents ir Rūdolfs Budze. Visas dziesmas māsterējis ir Jānis Šmēdiņš. Relīzē ir iekļauti arī sadarbības skaņdarbi ar dziedātāju Ievu Akurateri un grupu "Laika suns".

Albuma vāciņa noformējumā jau tradicionāli ir izmantota speciāli šim mērķim radītā mākslinieka Pauļa Postaža glezna.

Pauļa Postaža glezna
Pauļa Postaža glezna Foto: publicitātes

14. februāri sagaidāms, ka uz koncertu dosies vairāk kā 12 000 klausītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu