Šeila par laulību ar mīļoto: "Mēs neatzīmējam savas kopā būšanas gadadienas"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pazīstamā modes māksliniece un svaigēšanas restorānu īpašniece Šeila Vanaga, kura ir precējusies ar projektu vadītāju Jāni Vanagu, intervijā "Vakara Ziņām" pastāstīja, ka viņu attiecības nav gluži tradicionālas.

"Mēs neatzīmējam savas kopā būšanas gadadienas. Pirmo reizi satikāmies draudzenes dzimšanas dienā. [..] Toreiz ballītē Jānim pateicu, kā mani sauc, un iedevu savu telefona numuru. Sekoja daži randiņi, bet es īsti tos neatceros. Pēc kāda laika tiku uzaicināta izlēkt ar izpletni. Viņš mani iebāza vecā "kukuruzņikā", uzlika vecu padomju laika izpletni un izsvieda no lidmašīnas. Tas bija traks piedzīvojums. Tad arī uz Jāni paskatījos citām acīm un iemīlējos," izdevumam atklāja populārā svaigēdāja.

"Mūsu attiecībās svarīga vieta ir arī kopīgam dzīves ceļam. Ne vienmēr tas ir viegli, jo katram ir savas domas, taču ir jāsaglabā kopīgais virziens. Manuprāt, ir grūti tad, ja viens ir ezoteriski noskaņots, bet otrs – karjeras cilvēks. Tad nekas nevar sanākt," viņa piebilda.

Pāris pēc ilgas kopdzīves gredzenus mija 2014. gadā.

Kā jau vēstīts, Šeila pērn sarunu šovā "Starp mums runājot" stāstīja, kā ir dalīt vienu segu un tikai 24 kvadrātmetrus ikdienas sadzīvē un kā iztikt, ja labierīcības ir ārpus mājas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu