Intars Rešetins viesojies vietā, kur savulaik uz soliņa filmēts “Forests Gamps”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/intars.resetins/

Pašmāju aktieris, pasākumu vadītājs un TV personība Intars Rešetins (39) februāra vidū sajūsmināja savus fanus, pozējot slavenajā vietā, kas redzama filmā “Forests Gamps”.

Lai gan ASV Džordžijas štata pilsētā Savannā vairs neatrodas soliņš, uz kura šajā filmā sēdēja aktieris Toms Henkss, iejūtoties Foresta Gampa lomā, šī vieta tāpat ir iecienīts tūristu apskates objekts.

“Dzīve ir kā šokolādes konfekšu kārba. Tu nekad nezini, kādā iekodīsies,” izmantojot filmas galvenā varoņa izteikumu, savu ierakstu sociālajā tīklā “Instagram” komentē Rešetins.

Kā jau ziņots, šo vietu pērn apmeklēja arī dziedātājs Lauris Reiniks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reiz te uz soliņa sēdēja Forests Gamps, tagad es te pastāvēšu ar izstieptu roku. Oriğinālāku horeogrāfiju bez soliņa bija grūti izdomāt. Jā, un, ja interesē redzēt ko vairāk no šīs pilsētas, kur jau sen vēlējos kaut reizi pabūt, ejiet uz maniem storijie un noskatieties! Starp citu, vai jums arī ir kāda pilsēta vai valsts, kur jūs kādreiz gribētu nokļūt? Vieta, uz kuru mistiski velk. Man tā gadiem bija Savanna. Once Forrest Gump sat here on a bench, now I will just stand with my arm out. Couldn't come up with more original choreography without a bench. Oh, and if you want to see more of Savannah go to my stories and check it out! By the way, is there a city or country where you'd like to be one day? A place that mysteriously calls you. For me it was Savannah. #savannah #georgia #chippewasquare #forrestgump

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Kā zināms, nu jau ikoniskā filma ar aktieri Tomu Henksu galvenajā lomā nāca klajā 1994. gadā, un to augstu vērtē gan skatītāji, gan kino kritiķi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu