Pašmāju jauniešu elki piedalās Pipara burgeru ātrēšanas sacensības (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

15. un 16. februārī Rīgā, izstāžu centrā “Ķīpsala”, jau trešo reizi norisinājās mūsdienu izklaides un tehnoloģiju festivāls “HyperTown.” Līdz ar iespaidīgajiem jaunāko tehnoloģiju demonstrējumiem, robotiem un simulatoriem, kā arī “cosplay” jeb fantāzijas tēlu šovu un Baltijas eSporta līgas finālu, šogad festivāla rīkotāji solīja vēl neredzētu izklaides programmu jauniešiem un ģimenēm.  Šī festivāla ietvaros notika arī neliela spēlēšanās ar ēdienu...

Jaunākais kulinārijas blogeris Pipars (Rojs Puķe) organizēja burgeru ātrēšanas sacensības. Tas bija pilnīgs jauninājums festivāla ietvaros un šajās sacensībās spēkos un varēšanā mērojās Latvijas influenceri, jūtūbere un satura radītāji - Niklāvs Mičulis, Jarāns, Bizbony, Kaspars no kanāla "Fun Face TV", "Skolēna sapnis", reperis Prusax, Armands Jaunzems, Sindija Bokāne un daudzi citi.

Sīvā cīņā finālā nokļuva Rihards Gromuls no kanāla "Divi centi", Edgars no "Skolēna sapnis" un The Yamiks, taču uzvaras laurus un kausu no Pipara ieguva Rihards Gromuls. 

Sacensību rīkotājs kulinārijas blogeris Pipars izteica cerību, ka šāda veida sacensības kļūs par jauku tradīciju arī šī spēlēm veltītā festivāla ietvaros.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu