Edavārdi izdod jaunu singlu - "Teikuma beigās"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Edavārdi
Edavārdi Foto: kadrs no video

Atzīmējot albuma "Izlaušanās" gadu desmitu, reperis Edavārdi (Eduards Gorbunovs) piedāvā jaunu singlu un video "Teikuma beigās".

Dziesma un klips ir atskats uz pēdējiem 13 gadiem, kuru laikā izpildītājs ir paspējis izdot septiņus albumus un neskaitāmus singlus, kā arī uzstāties uz daudzām Latvijas skatuvēm – sākot ar elektroniskās mūzikas klubu “Pulse”, Rēzeknes skeitparku un beidzot ar lielākajiem Latvijas festivāliem.

Dziesmas videoklipā piedalās arī Edavārdu kolēģi no PKI apvienības – reperis ansis, Skutelis, Eliots un Arčijs.

"Vienmēr vēlējos sev šāda veida video, un arī šis sapnis ir piepildījies. Viss, ko es un mani biedri esam darījuši, ir iemūžināts gan dziesmās, gan dažādos apšaubāmas kvalitātes video, tāpēc šī ir lieliska iespēja iziet cauri visam šim materiālam. Stāsts vēl nav beidzies, bet esam sasnieguši teikuma beigas. Pēc desmit gadiem nāksies radīt vēl vienu šāda veida darbu," ar nostalģisku smīnu stāsta Edavārdi.

Par dziesmas muzikālo pavadījumu parūpējās Helmuts Šteins (Katapult), savukārt par ierakstu un skaņas apstrādi ir atbildīgs rolands če (“Siera plate”). Video un vizuālā noformējuma autore ir Maija Kuzņecova. Klipā ir izmantoti video no personīgajiem arhīviem, kā arī no repera Youtube kanālā atrodamajiem pasākumu video atskatiem.

Video: "Teikuma beigās".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu