Meldra par uzstāšanos ar Rodu Stjuartu: "Latvieši var! Neviens mūs neatgrūž!"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

18. februārī notikušajā "Brit Awards" ceremonijā uz skatuves kopā ar britu roka leģendu Rodu Stjuartu kāpa arī latviešu mūziķe Meldra Gūža. Intervijā ar "Rīta Panorāmu" viņa aprakstīja īpašo notikumu.

Vaicājot, kā un vai mainījusies Meldras dzīve pēc šā notikuma, viņa atbild ar pietāti. "Ir lieli notikumi, bet dzīve jau atgriežas parastajās sliedēs. Mums visiem ir savas karjeras, pie kurām mēs strādājam, un ik pa brīdim ir tie notikumi, kas atrod savu vietu mūsu CV sarakstā."

"Dzīve ir skaista! Es esmu ļoti priecīga un pateicīga par to, ka man bija iespēja uzstāties. Tagad esmu atpakaļ savā ikdienā, kas ir vadīt kompāniju "The Song Lab". Nekad jau nevar uz tādiem lauriem sēdēt, un principā tie jau arī nav mani lauri, vienkārši būt sesijas mūziķim šajā specifiskajā gadījumā nozīmēja to, ka mans spēles stils un izskats derēja māksliniekam, līdz ar to, es arī piedalījos," par sadarbību ar Stjuartu saka Meldra

Tiesa, šoreiz liela loma bija kontaktiem - Meldra jau vairāk nekā 10 gadus pazīst to cilvēku, kurš šādām uzstāšanās reizēm piemeklē sesijas mūziķus. Viņi sadarbojušies arī iepriekš, un Meldra ir pateicīga par iespēju nokļūt vēlreiz uz lielās skatuves. 

"Latvieši var! Un neviens mūs neatgrūž. Ir jāiet un jādara, un jābūt profesionāliem! Un ir svarīgi būt pateicīgam," iedrošinot uz panākumiem mūsu tautiešus, intervijas noslēgumā saka mūziķe. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu