Anna Rozīte savu dzīvi salīdzina ar ātrgaitas vilcienu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram.com/rozite/

TV personība un pasākumu vadītāja Anna Rozīte sociālajos tīklos saviem faniem atklāja, ka ir pateicīga par viņai dotajām iespējām realizēt savus sapņus, taču viss notiek ļoti lielā ātrumā. 

"Man ir sajūta, ka esmu iekāpusi ātrgaitas vilcienā! Kurš piestāj tikai manis izvēlētās un ļoti gaidītās pieturās, vienīgi vilciena ātrums ir tik liels un pieturas tik biežas, ka brīžiem noreibst galva.

Bet tad es iedomājos, nez kas būtu, ja es nekāptu šādā vilcienā? Paliktu es peronā vērot citus vilcienus? Pārāk ilgi tā esmu tupējusi, tieši tāpēc laikam arī pieredzes trūkuma dēļ ielecu high speed vilcienā, pati to nesaprotot, jo gribēju vienkārši sākt nedaudz vairāk kustēties beidzot! BET es nesūdzos, bet gan vairāk konstatēju faktu.

Zinu, ka pēc kāda mēneša/diviem visticamāk no šī vilciena kāpšu ārā un lūkošu pēc jauna, tad jau redzēs kāda. Kāda es izkāpšu ārā? Laimīga, bet pārgurusi? Sapratusi, ka gribu mierīgāku “braucamo”? Vai varbūt iepatiksies un turpināšu tādā pašā tempā! Es nezinu! Par sevi es nepārdzīvoju, bet gan par šiem diviem, kas man blakus bildē gan!" tā Rozīte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

Viņa turpināja: "Nez kā viņus ietekmē tas, ka mana ikdiena ir uzņēmusi lielākus tempus un ka mājās es esmu mazāk! Vai es rādu labu piemēru meitai, ka ir jātiecas uz saviem sapņiem/mērķiem vai tomēr vairāk viņa atcerēsies, cik mamma bija pārgurusi pēc mācībām un ka strādāja arī brīvdienās? Ko domā @gintsfeders es arī nezinu. Vai viņš lepojas, ka viņa sieva realizē sen gaidītus projektus vai tomēr labāk redzētu mani biežāk mājās? P.s. Nu ir pienākuši laiki, ka jāuzdod jautājums savam vīram Instagramā."

"Hehe, labrīt, Instasieviņ. Man patīk šie ātrgaitas vilcieni... arī lēnie čukčukbānīši šad tad ir labi. Es atbalstu visu, ko dari - ka tik Tu laimīga," atbildēja viņas vīrs Gints Feders.

"Tu labu piemēru rādi meitai un vīrs arī var lepoties," komentē Dagmāra Legante.

Kā jau ziņots, pirmo reizi sievišķīgā pašmāju zīmola "Amoralle" vēsturē tapusi kapsulas kolekcija ar sabiedrībā pazīstamu personību - šarmanto un sievišķīgo Annu Rozīti. 

Foto: Annas Rozītes sadarbība ar "Amoralle"

Kā portālu TVNET informēja "Amoralles" pārstāvji, Anna Rozīte cieši iesaistījās katra dizaina radīšanas procesā, sniedzot savu īpašo redzējumu. 

Kapsulas kolekcija veidota no visu laiku iemīļotākajiem dizainiem un jaunām, pavisam neredzētām apģērbu kombinācijām.

Kolekcijā dominē mājas tērpi no kašmira, mohēras un izsmalcināta zīda.

Tā ir sievišķīga un viegli kombinējama kolekcija, kura kalpos gadiem. "Šī kolekcija būs, protams, ļoti sievišķīga un skaista, bet arī ļoti komfortabla. Tāda, kurā justies ērti un pārliecinātai par sevi gan mājās, gan ārpus tās," informē Rozīte. 

Kolekcija izdota limitētā daudzumā, saglabājot īpašu ekskluzivitāti. Katram tērpam būs īpašs Annas Rozītes paraksts - īpaša, adīta roze. 

Kapsulas kolekcija ir pieejama no 21. februāra "Amoralles" veikalā un mājaslapā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu