Horens Stalbe atklāti par apcelšanu bērnībā (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Multimākslinieks Horens Stalbe, kuru pazīstam kā grupas "Riga Reggae" solistu, žurnālam "Ieva" atklāja, ka arī viņš bērnībā saskāries ar mobingu.

Armēņu izcelsmes pašmāju dziedātājs bērnībā ticis apcelts, jo viņam bijuši melni un kupli mati, kā arī tāpēc, ka viņa tēvs bijis Armēnijā slavens aktieris un režisors.

Uz jautājumu, ko ieteiktu bērniem, kuri cieš no mobinga, viņš atbildēja šādi: "Saprotiet, ka tas notiek tikai tāpēc, ka jūs starp citiem izceļaties, tāpēc, ka esat ar kaut ko īpaši.

Ja cilvēks izceļas, ir tikai divi varianti – vai nu viņu izsmej, vai viņam aplaudē. Mēģiniet izdarīt tā, lai jums aplaudē.

Svarīgi gan, lai blakus ir kāds cilvēks, kas atbalsta, – tad tam var iet cauri. Fredijs Merkurijs ir teicis: vienmēr kāds būs jaunāks, talantīgāks, labāk dziedās, bet neviens, neviens no viņiem nebūsi tu. Varbūt tas lai dod spēku tiem cilvēkiem, kas šobrīd jūtas tā kā savulaik es. Esmu jau izaudzis, uzaudzējis biezu ādu un ticis tam pāri."

Kā jau ziņots, šogad "Muzikālajā bankā" grupas "Singapūras satīns" un Horena Stalbes kopdarbs "Piededzini mann" ieguva trešo vietu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu