Ietekmele Maija Armaņeva apstiprina, ka pirkusi sev "Instagram" sekotājus (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maija Armaņeva
Maija Armaņeva Foto: Ieva Leiniša/LETA

Viena no pašmāju aprunākājam influencerēm Maija Armaņeva intervijā raidījumā "Personība" atzinusi, ka reiz pati sev pirkusi sekotājus sociālajos tīklos. 

Maijas Armaņevas vārds publiskajā telpā izskanējis saistībā ar vairākiem skandāliem. Vairāki pašmāju influenceri apsūdz Armaņevu sekotāju pirkšanā, kā arī sava influencēšanas biznesa mākslīgā “uzpūšanā”. Tāpat Maija publiski saķērusies ar populāro zīmolu “Madara”, kuru influencere apsūdzējusi savas idejas zādzībā.

Nu Armaņeva Maijas Rozītes-Krištopanes raidījumā "Personība" apstiprina, ka savā influenceres karjeras sākumā patiešām pirkusi sekotājus, tomēr nesenie notikumi, viņasprāt, ir "melnais PR".

"Tas bija pašā, pašā sākumā - tad, kad man bija astoņi tūkstoši [sekotāju], es piepirku divus tūkstošus klāt. Muļķīga iemesla dēļ - lai es tiktu uz Milānas modes nedēļu. Tad nevienu neņēma, kam bija zem 10 [tūkstošiem sekotāju]," atklāj Armaņeva.

Savukārt pēdējā laika notikumus Maija komentē šādi: "Ir cilvēki, kas bija ļoti aktīvi iesaistījušies, lai taisītu man melno PR. (..) Tad, kad es nodibināju [Latvijas Blogeru un influenceru] asociāciju, burtiski pēc nedēļas iznāca ārā preses relīze, kuru rakstīja viena aģentūra, kas bija uzrakstīta ļoti agresīvā valodā. Par to, ka asociācija nesadarbosies ar tiem, kas pērk sekotājus. Kas notiek pēc burtiski divām dienām? Man piepērk klāt sekotājus! Lai pēc tam apgalvotu, ka asociācijas vadītāja pati pērk, bet apgalvo [pretējo]. Tas bija ļoti gudrs gājiens."

Kā apgalvo Maija, viņai pirmajā reizē tika nopirkti pieci tūkstoši sekotāju, taču vēlāk - vēl vairāk. "Tas bija ieguldījums, un tas vairs nav viens cilvēks!" - uzskata Armaņeva.

Maija, kurai šobrīd viņai ir 78,1 tūkstotis sekotāju, atzīst, ka no tiem teju 10 tūkstoši ir viltus profili.  

Ietekmele zina teikt, ka "Instagram" sācis cīņu ar viltus profiliem jeb "botiem", tāpēc pati Armaņeva manuāli vairs nedzēš ārā savu viltus sekotāju profilus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu