Seriāla "Mana mīļā aukle" aktrises Zavorotņukas meita publisko pirmo ierakstu par mammu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/anna_zavorotnyuk

Krievijas aktrises un populārā seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigznes Anastasijas Zavorotņukas meita Anna sociālajos tīklos publiskojusi pirmo ierakstu pēc vairāk nekā četru mēnešu klusēšanas. 

Kā zināms, pērnā gada rudenī plašsaziņas līdzekļos izskanēja ziņa, ka Zavorotņuka cīnās ar smadzeņu audzēju, kas viņai esot konstatēts pirms aptuveni pusotra gada. Visu šo laiku Zavorotņukas ģimene nesniedza komentārus, bet nu viņas meita vietnē "Instagram" dalījusies ar foto un visai garu aprakstu.

"Vēlos veltīt šo ierakstu visiem tiem, kuri mani mīlējuši un atbalstījuši manas dzīves visgrūtākajā posmā. Teikt, ka man ir stress, nepasaka pat mazāko daļu no tā, kam es šobrīd eju cauri. Man jums ir daudz ko teikt, bet ceru, ka sapratīsiet, cik man ir grūti un kāpēc es paturu visu dziļi savā sirdī," pie kadra vēsta Zavorotņukas meita Anna.

Nobeigumā viņa atklāj: "Es mīlu jūs visus! Un esmu pārliecināta, ka ar jūsu atbalstu un lūgšanām mana vislabākā mamma pasaulē atveseļosies un mūsu mājā atkal ienāks prieks un laime."

Šobrīd nav zināms, kāds ir Zavorotņukas veselības stāvoklis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хочу посвятить этот пост всем тем,кто любит и поддерживает меня в самый сложный период моей жизни. Сказать что у меня стресс, - это не сказать даже малой части того, через что я сейчас прохожу. Мне много чем есть поделится с вами,но надеюсь вы понимаете как это сложно и я держу все глубоко внутри своего сердца. Я в поисках своей точки опоры, конечно же семья и близкие люди очень мне помогают. Я люблю вас всех?? и я глубоко убеждена,что вашей поддержкой и нашими общими молитвами моя самая лучшая в мире мама поправится и в наш дом вновь войдёт радость и счастье

A post shared by @ anna_zavorotnyuk on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu