"Mēs pārvācamies!" Kiviču pāris ziedo labdarībai mantas 1000 eiro vērtībā (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Liene un Andris Kiviči
Liene un Andris Kiviči Foto: TVNET

Pašmāju šovbiznesa skandalozāko pāri - Lieni un Andri Kivičus - jau atkal gaida pārmaiņas. 

Pāris savā kopīgajā "Instagram" profilā publiskojuši video, kurā nogādā maisus ar mantām Latvijas Humānās palīdzības centrā.

"Šajos maisos atrodas mantas vismaz 1000 eiro vērtībā, kuras mēs atdosim labdarībai," precizē Kivičs, papildinot, ka viņš un Liene drīzumā pārvāksies. 

Tāpat pāris nogādājuši vairākas grāmatas Šampētera filiālbibliotēkā. "Latvijā ir tā, ka cilvēkiem nav naudas, lai pirktu jaunas grāmatas. Mēs atdosim cilvēkiem, lai nāk un lasa par velti," cēlos nodomus atklāj mūziķis. 

Kā zināms, nesen izsolē par alimentu nemaksāšanu nonāca Lienes Kivičas dzīvoklis, kurā šobrīd uzturas gan Liene, gan Andris. Tiesa, pagājušajā nedēļa tapa zināms, ka izsole ir pārtraukta.

Kā portālam "Apollo" atklāja zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Tunnis, izsoles pārtraukšanai var būt vairāki iemesli: "Parādsaistības ir nokārtotas, saņemts kreditora iesniegums atlikt izpilddarbības vai arī kreditora iesniegums pārtraukt izpildlietvedību kā tādu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sievu arī dabūju paslavēt?

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Pārdodamā nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena bija 37 600 eiro, izsoles solis - 500 eiro. Izsolei varēja pieteikties līdz 12. marta pulksten 23.59.

Kā zināms, Liene šobrīd ir ceturtā bērniņa gaidībās. Viņai no iepriekšējās laulības ar juristu Ārenu Skulmi ir trīs meitas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu