Mūziķi apvienojas labdarības koncertā "Cilvēks cilvēkam"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Balodis-Ūdris un citi mūziķi fonda "Līdzskaņa" nometnē
Rolands Balodis-Ūdris un citi mūziķi fonda "Līdzskaņa" nometnē Foto: Fonds "Līdzskaņa"

Fonds "Līdzskaņa" kopā ar vairāk kā desmit mūziķiem izziņo labdarības koncertu "Cilvēks cilvēkam", kas norisināsies 22. martā Mārupes Kultūras namā. Koncertā tiks izpildītas dziesmas, kas radītas fonda sociāli radošajās nometnēs, un visi par koncerta biļetēm iegūtie līdzekļi tiks novirzīti fonda ceturtās nometnes organizēšanai šā gada septembrī. Koncerts atcelts.

Koncertā dziesmas izpildīs Arnis Mednis, Rihards Zaļupe, Atis Zviedris, Kārlis Auzāns, Ira Dūduma, Katrīna Dimanta, Jānis Miltiņš, Laima Dimanta, Herberts Blumbergs, Jānis Bērziņš, Elizabete Vētra, Edgars Rakovskis. Koncertu vadīs Ira Dūduma un Kristaps Rasims.

"Esmu priecīga, ka būšu daļa no fonda pirmā lielā labdarības koncerta. Varēs iegrimt brīnišķīgas mūzikas pasaulē un baudīt vakaru lieliskā atmosfērā. Visas dziesmas ir komponētas fonda radošajās nometnēs. Būs dzirdami arī daži pirmatskaņojumi. Mūziķi, kuri uzstāsies koncertā, ir profesionāļi un mīl savu darbu, tādēļ ir vēl lielāks prieks mums visiem kopā satikties un kopā muzicēt. Aicinu cilvēkus nākt un izbaudīt vakaru,” stāsta dziedātāja Katrīna Dimanta.

Šogad jau ceturto reizi "Līdzskaņa" organizēs sociāli radošo vasaras nometni. Nometnes galvenais mērķis ir sniegt iespēju tiem mūziķiem, kas veselības stāvokļa, invaliditātes un citu apsvērumu dēļ vairs nav aktīvi mūzikas industrijā, tikties ar kolēģiem un darīt savu sirdslietu – muzicēt.

Foto: Vairāk nekā 50 Latvijas mūziķu pulcējas “Fonda Līdzskaņa” radošajā nometnē.

"Ir tik svarīgi būt kopā – saņemt iedrošinājumu, sajust atbalstu un novērtējumu. Mums katram dzīvē ir brīži, kad ir nepieciešams drošs un stabils plecs, uz kura atspiesties. Ir brīži, kurus nekādi nevaram ieplānot vai paredzēt. Un ir brīži, kad bez citu atbalsta uz priekšu doties nav iespējams. Tāpēc biedrība LaIPA 2016. gada nogalē dibināja “Fondu Līdzskaņa” ar mērķi sniegt atbalstu un palīdzīgu roku tiem Latvijas mūziķiem, kuri ir nonākuši dzīves grūtībās,” tā par fondu saka Liena Grīna, fonda vadītāja.

"Līdzskaņa" ir sabiedriskā labuma organizācija, kas sniedz finansiālu vai praktisku atbalstu Latvijas mūziķiem, kuri saskārušies ar dažādām problēmām un paši diemžēl tās atrisināt nevar.

Kopš fonda dibināšanas ir palīdzēts jau 18 dažādiem mūziķiem un viņu ģimenēm – Arnim Mednim, Aleksandram Šlujevam, Valdim Atālam, Robertam Gobziņam, Dainim Dobelniekam, Rolandam Balodim-Ūdrim jeb Ūdrītim, Ģirtam Koknēvičam, Raitim Viļumovam, Ingai Puhovai, Sondrai Zaļupei, Valdai Rudzītei, Guntaram Muceniekam un citiem.

Vairāk par fondu: www.lidzskana.lv.

Fonds aicina uz labdarības koncertu 22. martā plkst. 15:00 Mārupes Kultūras namā, Daugavas ielā 29. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas šeit

Bērniem līdz 7 gadu vecumam vecāku pavadībā ieeja ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu