Sidnejas operā veic dezinfekciju pēc Toma Henksa un viņa sievas saslimšanas ar "Covid-19"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Henkss un Rita Vilsone
Toms Henkss un Rita Vilsone Foto: Reuters/ScanPix

Sidnejas operas nams ceturtdien, 12. martā, paziņoja, ka tīra savas telpas ar slimnīcas kategorijas dezinfekcijas līdzekli, jo Covid-19 tika apstiprināts Holivudas producentei Ritai Vilsonei, kura tur uzstājās sestdien, un viņas vīram aktierim Tomam Henksam.

Vilsonei sestdienas vakarā bija dziedāšanas debija Sidnejas operā, kuru apmeklēja aptuveni 207 cilvēki, ieskaitot viņas vīru, teikts operas nama paziņojumā.

Pēc ziņām, ka Holivudas pārim jaunā koronavīrusa testi bijuši pozitīvi, operas nams sazinājies ar štata veselības dienestiem, kā arī skatītājiem un personālu, kuri varētu būt kontaktējušies ar Vilsoni un Henksu, kamēr viņi atradās operā.

Henkss ir pirmā Holivudas zvaigzne, kas publiski paziņojusi par inficēšanos ar jauno koronavīrusu, kas izplatās pasaulē. 

63 gadus vecais Henkss sacīja, ka viņam ar sievu sācies drudzis, kad viņi apmeklēja Austrāliju, kurā viņš plāno filmēties jaunā kinofilmā par Elvisa Preslija dzīvi.

"Lai rīkotos pareizi, kas tieši tagad ir vajadzīgs pasaulē, mums tika veikti koronavīrusa testi, un mums tie izrādījās pozitīvi," Henkss rakstīja savā paziņojumā sociālajā tīklā "Instagram".

Aktieris arī rakstīja, ka viņš ar sievu tiks izolēti un novēroti, un solīja informēt pasauli par notikumu attīstību.

Baza Lurmena režisētajā studijas "Warner Bros" filmā par Elvisu Henkss tēlo leģendārā dziedātāja ilggadējo menedžeri Tomu Pārkeru. 

Koronavīruss Henksam tika diagnosticēts, kad filma bija pirmsproducēšanas stadijā Austrālijas kūrortu rajonā Goldkostā. Filmēšana ir apturēta, kamēr situācija tiek novērota.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu