Māra Upmane-Holšteine emocionālā video uzrunā skatuves kolēģus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupas "Astro’n’out" soliste Māra Upmane-Holšteine
Grupas "Astro’n’out" soliste Māra Upmane-Holšteine Foto: Ieva Leiniša/LETA

Grupas "Astro'n'out" soliste Māra Upmane-Holšteine sociālajos tīklos vērsusies pie skatuves kolēģiem un citiem sekotājiem, aicinot piedalīties viņas izaicinājumā #mēnesisradot.

Vairāk nekā piecu minūšu garajā video Māra vēršas pie sekotājiem, sakot, ka saistībā ar ārkārtējo situāciju valstī un to, ka visi pasākumi ir atcelti līdz pat 14. aprīlim, viņa un citi radošie cilvēki "jūtas izsisti no sava ierastā ritma".

Lai lietderīgi pavadītu šo laiku, Māra izveidojusi izaicinājumu "Mēnesis radot", kura laikā katru dienu apņemas veidot dziesmu skices. 

"Uz to mani uzvedināja tas, ka es vakar vakarā palūdzu vīram ienest no garāžas klavieres. Es varētu izmantot šo laiku tam, kam nekad nepietiek laika, proti, mēs, radošie cilvēki, vienmēr sūdzamies, ka mums nepietiek laika uzrakstīt dziesmu," saka Māra, uzsverot, ka tas nenozīmē katru dienu radīt dziesmu, bet gan dziesmu "uzmetumus" - idejas, tēmas, muzikālo pavadījumu vai vārdus. 

Viņa papildina: "[Rakstīt] nevis tad, kad man ir iedvesma, nevis tad, kad man ir laiks, bet vienkārši katru dienu."

Mārai pievienojušās vairākas pašmāju radošās personības, piemēram, Aija Andrejeva, Atis Zviedris, Dagmāra Legante, Kristīne Pāže un daudzi citi. 

Atgādinām, ka valdība lēmusi līdz 14. aprīlim ierobežot neorganizētu pulcēšanos kultūras, izklaides, atpūtas, sporta un reliģisko norišu vietās līdz vairāk nekā 50 cilvēkiem vienlaikus.

Savukārt kultūras, izklaides, sporta un citu atpūtas vietu darba laiks ārkārtējās situācijas periodā drīkst būt ne ilgāks kā līdz plkst.23.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu